Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 15 de julio de 2012

Proclamació de La Clavariessa Major 2012 - Esther Balsalobre

La Proclamació - 2012

Nit de La Proclamació de la Clavariessa Major de les festes d’estiu a Sant Agustí de 2012, Esther Balsalobre i de la seua Cort d’Honor.
La vetlada començava a casa de Mila Cantó i Sanz, que era la actual Clavariessa Major, des d’on acompanyada per Esther i la seua futura cort d’honor varen desfilar fins la plaça de l’Ajuntament. Allí els esperaven autoritats i l’Associació Unió Musical Bocairent, per a dirigir-se fins la Plaça de Bous, on començaría l’acte de la proclamació d’Esther Balsalobre i la seua Cort d’Honor, per part del senyor Batlle.
Una vegada posades les bandes a totes elles, el mantenidor de l’acte, l’amic Xavi Pascual i Soler, va tindre unes paraules d’enalteiximent a les festes de Sant Agustí i de tots els actes que la formen, així com per al poble de Bocairent, del que es nota que Xavi es un apassionat, i del que sempre que té ocasió, intenta exportar totes les seues qualitats que el fan tan singular. Durant la seua intervenció, Xavi no va deixar de mostrar-nos les qualitats d’Esther i de la cort d’honor, a la que trobem quatre exclavariesses.
El Grup de dolçainers i tabaleters L’Aljub també va intervindre, donat que Esther es la actual presidenta, i var eixir a l’escenari per tal d’interpretar el pasdoble que li han escrit a Esther.
També es va fer un homenatge a José Rodriguez, “Pepe”, majoral des de fa 25 anys i que ha estat sempre treballant per la festa. Enhorabona PEPE.
Per a tancar l’acte, el grup Mai Toquem Bé, es van oferir unes Albaes.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Enorabona xavi per la bona oratoria que va fer de la clavariesa y de la seua cort,es una verdadera llastima que no vaxa casi guent pues la plaza de bous donava pena de vore

Xavier Pascual i Soler dijo...

Gràcies per les fecilitacions. La veritat és que més o menys com tots els anys. Són actes als que la gent, pel que siga no va massivament, però tot i això mantenen un nivell alt organitzatiu. Els que anarem ho passarem molt bé. Gràcies de nou.