Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 17 de julio de 2012

Concert d'estiu - L'Aljub de Bocairent





ELS XIRIMITERS I TABALETERS L’ALJUB DE BOCAIRENT, OFEREIX DISSABTE 21 DE JULIOL “CONCERT-ESPECTACLE D’ESTIU” A LA PLAÇA DE BOUS DE BOCAIRENT
El Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent, oferirà este dissabte 21 de juliol, el seu Concert d’Estiu, dintre del programa de la Diputació de València “Retrobem la nostra música”, en el que serà un concert-espectacle, que combinarà la música de la dolçaina i la percussió, amb d’altres instruments com el piano, el flaviol o el sac de gemecs, i alhora amb balls de saló, teatre i projeccions d’imatges i cinema.

L’espectacle tindrà lloc a les 23.00 h. a la Plaça de Bous de Bocairent i comptarà amb la participació del compositor, director i músic bocairentí Damian Molina Beneyto, al piano. També hi participaran l’Associació de Balls de Saló de Bocairent i el Grup de Teatre l’Arcà. Dirigirà el director titular de l’Aljub, l’alcoià Jordi Sempere Azorin i el concert estarà presentat per l’alumna de l’escola de dolçaina i percussió de l’Aljub, Berta Molina Llinares.

En total hi participaran al concert-espectacle prop de cinquanta persones, entre músics, ballarins i actors.

Les obres que interpretarà l’Aljub són: Viatge d’Alexandros – Francisco Valor Llorens, El Senyor dels Anells (BSO) – Arr. Antoni de la Asunción Andrés, Pirates del Carib (BSO) – Arr.Antoni de la Asunción Andrés, Dos Imatges de Don Quijote – Angel Lluis Ferrando Morales i La Rosa dels Vents – Antoni de la Asunción Andrés

L’entrada és gratuita i des del Grup l’Aljub, es convida a gaudir d’este espectacle musical, a la fresca en un dels emplaçaments més emblemàtics de la província, la Plaça de Bous tallada en la roca de Bocairent, inaugurada en 1843.

No hay comentarios: