Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 15 de septiembre de 2011

34è Aplec de Danses de La Vall d'Albaida - 17 de setembre a Castelló de Rugat




La Vall d’Albaida torna a reunir els seus grups de danses, Castelló de Rugat acull el 34è Aplec de Danses amb representants de 13 poblacions.
Bocairent, Alfarrasí, el Palomar, Benigànim, Albaida, Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Agullent, la Pobla del Duc, Quatretonda, l’Olleria, Bèlgida i Castelló de Rugat són els pobles des dels que acudiran dissabte grups de danses per participar en el 34è Aplec de Danses de la Vall d’Albaida, organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.
A partir de les 6 de la vesprada, més de 500 persones, entre balldors i músics, prendran part en la mostra folklòrica de carrer més antiga del País Valencià.
L’aplec es completarà amb un sopar de germanor i amb l’actuació de Josemi, Josep Aparicio ‘Apa’ i Trini a l’avinguda de la Vall d’Albaida. Recentment, Josep Aparicio 'Apa', ha rebut un dels premis del festival Altaveu per haver mantingut el cant d'estil valencià en moments difícils.

1 comentario:

Blocscardaors dijo...

S'ha creat un bloc on es posen tots els blocs cardaors que encara duren avui en dia ( després de Facebook i històries d'aquestes).T'hem inclòs com no podria ser d'altra manera. Eres un dels blogger més actius que hi ha i on tot bocairentí i bocairentina entra a veure que passa al poble. A canvi, si no es molt demanar, ens podries fer propaganda? Gràcies!

L'enllaç és aquest! http://blocscardaors.blogspot.com/