Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 2 de noviembre de 2008

Es presenta a Bocairent "Pell de pruna" premi de literatura eròtica La Vall d’Albaida


La Filà de Moros Marinos vol aportar el seu granet d'arena en temes culturals i literaris, per la qual cosa, el seu maset acollirà la presentació de la novel•la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2007. "Pell de pruna" es presentarà el proper dissabte 6 de desembre de la mà del autor del llibre, l’escriptor Joan Olivares i l’il•lustrador del mateix Jordi Albinyana. També podrem contemplar les il•lustracions originals del llibre que estaràn exposades al nostre maset.
Erotisme i sentit de l’humor
Res no sembla indicar, a primera vista, que Silveri, un jove professor de Secundària, puga passar, en un sol curs, de funcionari a sou de la Conselleria d’Educació a pròfug de la justícia. I tanmateix ocorre. El perquè i el com són la base de “Pell de pruna” (Edicions Bromera), la novel•la amb què Joan Olivares (Otos, 1956) va guanyar la XIV edició del premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Una obra on el text es combina amb unes precioses il•lustracions, uns difuminats en un blanc i negre molt suggeridor, de Jordi Albinyana, autor també de la portada.

Aquesta és la segona vegada que Olivares s’endú un dels escassos guardons de literatura eròtica que sobreviuen en l’era d’Internet. Ja ho va fer fa 10 anys, amb “Dies de verema”.

3 comentarios:

Xavier Pascual i Soler dijo...

Enhorabona per la iniciativa. Totes les propostes que puguen fer no només les filaes, sino totes les associacions i entitats locals, per dinamitzar la vida cultural del nostre poble mereixen un recolzament i la felicitació, al menys la meua. Si puc aniré, perquè vaig tindre la sort de llegir l'anterior llibre d'este autor: Dies de verema i em va agradar molt. L'enhorabona per la proposta-iniciativa.

Anónimo dijo...

A quin hora és farà? Perquè no dona molt de gust tindre que estar en el maset callaet després de sopar com l´altra vegada

Jordi Albinyana dijo...

Ie, a mi m'aviseu també i aixina vos porte els dibuixos!