Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 24 de noviembre de 2008

EMPAR GRANELL REP EL PREMI D'ACTUACIÓ CÍVICA DE LA FUNDACIÓ LLUÍS CARULLA


Empar Granell i Tormos, mestra molt arrelada al país, fins a la seva jubilació al Col·legi Lluís Vives d’Ontinyent ha estat una educadora incansable que ha transmès als xiquets i xiquetes valencians durant quatre dècades la seva estima per la llengua, la cultura, les tradicions i la conservació mediambiental dels valencians. Creadora i potenciadora del programa Escoles Solidàries, és membre fundadora i presidenta de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, així com membre fundadora també d’Escola Valenciana, de la qual ha estat portaveu, i actualment forma part de la junta.
Per tot açò el dimecres 19 de novembre ha estat guardonada amb el Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla, que va crear el mateix Carulla per a promoure i defendre la nostra llengua. Els altres guardonats han estat Maria Teresa Giménez i Morell, Josep Lloret i Colell, M. Carme Sureda i Bosch, Agustí Agulló i Marcos, Antoni Martinelli.

Jo vaig tenir la sort de coneixer-la l'any 2000, qua a Bocairent vam celebrar la XIII Trobada d'Escoles en Valencià, i des d'aleshores la estime.

Ací teniu una foto de desembre de 2007 al 30 aniversari del Grup de Danses Cardaors de Bocairent, on presentà l'acte.

L'enhorabona de tot cor Empar.

No hay comentarios: