Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 12 de mayo de 2014

Cap de setmana intens a l'ermita de La Mare de Déu dels Desemparats

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Bocairent la festa de l’ermita de La Mare de Déu dels Desemparats.
Des de la comissió d’aquesta festa, hem volgut que els actes a celebrar foren de l’agrat de veïns i veïnes del barri, així com del gran nombre de devots a aquesta ermita de Bocairent i pobles dels voltans.
Com podeu vorer a les fotos que adjunte, començarem el divendres amb la penjada de banderetes per tal d’engal.lanar el barri.
Dissabte, vespra de la festa, aprofitem per a deixar tot preparat, creu processonal, andes, netetja, volteig i disparà de coets.
Per la vesprada inauguració de la exposició d’Estampes Religioses que any rere any ens prepara Pepe Llorca, amb estampes antigues que son vertaderes obres d’art.
I diumenge dia gran, amb la diana, Missa i Processó i esmorzar popular. A continuació concert a càrrec de La Banda Jove de l’AUM Bocairent sota la direcció d’En José Fermín Blai Pons, i de vesprada, contacontes per als més menuts, amb El Gran Jordiet.
Esperem i desitgem que haguen gaudit com nosaltres, de tots aquestos actes.
Destacar la inestimable col.laboració, a més de l’AUM Bocairent , del Grup de Dolçainers i Tabaleters l’Aljub i de La Rondalla Bocairentina de Jubilats.
També el nostre suport per al nostre prevere En Àngel, per a que La Mare de Déu dels Desemparats li done força i l’ajude per a una prompta recuperació.

Penjada de Banderetes i Sopar de Germanor - 2014

Desemparats 2014 - La Vespra

Desemparats 2014 -Exposició Estampes de Pepe Llorca

La Diana 2014

Missa i Processó 2014

Esmorzar popular 2014

Concert Banda Jove de l'AUM Bocairent 2014

Contacontes El Gran Jordiet 2014

No hay comentarios: