Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 29 de septiembre de 2013

X festa de l'esport - Bocairent 2013

La festa de l’esport celebrava anit la seua desena edició, premiant a Juanma Puerto per la trajectòria esportiva, de una vida dedicada a la muntanya.
Dels tres nominats per totes les entitats esportives, Damián Marset, Lao Vidal i Ramón Belda, va ser finalment Lao Vidal qui es va proclamat com a millor esportista local 2013, per la dedicació i èxits al mon del ciclisme, enhorabona Lao.
Dir que els altres dos nominats, Damián Marset pel seu curriculum espeleològic o Ramón Belda per la seua dedicació a l’atletisme, concretament a les carreres de llarga distancia, eren també mereixedors del guardó, així es que l’enhorabona als tres.
L’amic Paco Belda fou l’encarregat de fer la magistral presentació de l’acte, la qual portava ben preparada; es notava que Paco es un gran entés i amant de tot tipus d’esport, la qual cosa va fer que a més de presentar, fora uns dels guardonats.
Enhorabona a tots els guardonats per cadascuna de les entitats esportives,Isidro Bordería, Rafa Asensio, María José Vicedo, Centre Excursionista, Eugenio Risueño, Ricardo Reig, Pablo García, Mauro Reig, Pere Crespo, Jorge Mazcuñán i Paco Belda.
X Festa de l'esport de Bocairent - 2013

No hay comentarios: