Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 7 de febrero de 2013

Les Festes de Moros i Cristians de 2014 ja han començat

Huí hem baixat el teló de les festes de moros i cristians de Bocairent de 2013 i l’hem tornat a alçar pe a donar pas a les festes de 2014, les quals ja han nombrat als seus capitans i alfereç, després del canvi de bandes que es va realizar ahir de vesprada, així es que l’enhorabona als capitans de 2013 i als capitans que regnaràn a les festes de 2014. Les festes d’enguany es recordaràn pel bon oratge que hem tingut, comparat amb el fret i la neu de l’any passat, així com per la gran participació de festeres i festers a tots els actes programats. A la meua filà, els Moros Marins, recordarem com a dia especial, la nit de La Retreta, amb una participació de més de 150 components en la Gòndola que varem treure al carrer i que realment va resultar impactant. Per a mí particularment, un dels actes que més m’agrada es La Cordà, ja que el coet és una de les meues passions i els escasos 10-15 minuts que ve a durar la canya encesa, em fan gaudir com si durara un dia senser.
 

4 comentarios:

Mila dijo...

A la Retreta vam eixir exactament 160 components; va ser molt gratificant veure que la gent va disfrutar molt durant tot el dia. Moltes gràcies Mariano per tota la teua aportació a la nostra filà. Ja saps que la gent t'estima. Salutacions i a per les properes festes i enhorabona a Adelaida, Lourdes i Armando.

Santi dijo...

Que enveja em doneu els Moros Marins i els Marrocs en la retreta, més els Moros Marins al veure que tota la fila que participeu, aneu iguals, no destaca ningú i vos ho passeu en gran. Això de moment és impensable en els meus volguts Moros Vells. L’enhorabona a tots el Moros Marins, aixo diu molt del bon ambient de la filá.

Santi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Mariano-Bocairent dijo...

Santi si al final t'apuntarem Marino com l'avi Mariano.