Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 21 de mayo de 2012

CONCERT EXTRAORDINARI MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS 2012

Concert Bandes Joves de Banyeres i de Bocairent

1º part del concert amb la actuació de la Banda Jove de la Societat Musical Banyeres de Mariola sota la direcció d’Alexis Jornet Valls de Bocairent, que ens van interpretar les següents peces:

- En primer lloc "Tabal i Saragüells", un Pas Masero del albaidí Mario Roig Vila, el qual va estar dedicat per al seu amic Vicent Belda, músic de La Araña i membre de la Filà de Maseros d’Albaida.

- Després "Baghira", una sonatina per a saxo alt i banda en tres moviments sense interrupció, del valencià Ferrer Ferràn, a la que es vol rendir homenatge a eixe Àngel de la Guarda que ens guía al llarg de la vida, representat per la pantera negra Baghira, que cuida de Mowgli al Llibre de la selva.

- En tercer lloc "Tarzán", del cantant i compositor londinenc Phil Collins.

- A continuació "The Second Waltz", un preciós Vals melancòlic de Dmitry Shostakovich .

- I per acabar, "Nessun Dorma", “que ningú dorga” , de l’Ópera Turandot de Giacomo Puccini.

A la 2à part del concert comptàrem amb la actuació de la Banda Jove de l’Associació Unió Musical Bocairent sota la direcció de José Fermín Bai i Pons de, que ens van interpretar les següents peces:


- En primer lloc "9 d’Abril", un Pasdoble del Bocairentí Juan Calatayud Castelló.

- Després "The Round Table", obertura de Bert Appermont. Una brillant composició per tal que l’audiencia es familiaritzem amb la riqueza dels sons i la força del seu conjunt.

- A continuació "Duncannon Overture" del compositor, educador musical i productor cinematogràfic americà James D. Ployhar.

- I per a finalitzar, "Ross Roy" obertura per a banda de l’holabdés Jacob de Haan. Ross Roy es una monumental vila de finals del segle XIX on es troba el San Pedro Lutheran College. Aquesta vila ha estat sempre el símbol d’aquest col.legi. Jacob de Haans va composar aquesta obra com una metàfora dels anys passats a l’escola, on es forma la personalitat de cadascú.

L’enhorabona a les dues bandes de Joves músics pel magnífic concert que ens van oferir.

No hay comentarios: