Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 4 de marzo de 2012

Viatge a Wroclaw i Auschwitz (Polonia) - 2012

El passat cap de setmana, aprofitan que la meua filla Elsa està de Erasmus en Wroclaw (Polonia), s’en vam anar a fer-li la visita i visitar aquesta ciutat polaca i el camp de concentració de Auschwitz, que era un lloc al que ja feia temps que ens cridava l’atenció el visitar-lo.
De Wroclaw, la antiga Breslavia, he de destacar varies coses, la plaça major que es preciosa durant el dia, però més si cal quan es fa de nit. També he de nomenar el menjar, que es molt bo i variat, a més del seu econòmic preu.
De la visita a Auschwitz, dir que no es com anar a visitar un museu o una catedral, amb les seues obres d’art, visitar aquest camp es reviure part d’ una historia recent que mai hauria d’haver-se produït. He de deixar clar que la visita es fa amb el més gran dels respetes pel que allí va ocorrer, hem de pensar que Auschwitz es un lloc on reposen més d’ún milió i mig de persones i s’ha de tindre el respete que cal.
Viatge a Wroclaw i Auschwitz (Polonia) - 2012

1 comentario:

Júlia dijo...

Hola Mariano, abans de res desitjar-vos que hajau gaudit del viatge a pessar del fred que aparenta que feia ;-)
Comentar-te que el que més m'agradat es veure que quasi es conserva tal qual i a mès a mès la quantitat de gent jove que el visita. Jo fa quasi 3 anys vaig visitar el de Mauthausen (Austria), on sabràs que van morir vora 7000 Republicans espanyols, allí i a pesar d'una minoria també es conserva quasi tot tal qual i també es visitat per moltisima gent jove que vol conèixer eixa part tan dolenta de la història d'Europa. No passa el mateix en el Camp de concentració de Gusen, a cinc kilòmetres d'aquest,que la gent local el va desmatellar per evitar que es sapiguera el que alli va ocorrer.