Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 17 de julio de 2011

Nit de La Proclamació de La Clavariessa Major Na Mila Cantó i Sanz

Anit va tindre lloc a la nostra emblemàtica Plaça de Bous, l'acte de la proclamació de Na Mila Cantó i Sanz com a Clavariessa Major de les Festes d'Estiu a Sant Agustí de 2011.
Jo vaig tenir l'honor de ser el mantenidor d'aquest acte, a petició de Mila, cosa que des del primer moment em va suposar un gran repte personal, ja que com vaig dir al meu humilt discurs, jo sóc més de treballar per la festa que de parlar d'ella, però vaig assumir el càrrec amb molt orgull i vaig deixar que parlara el meu cor, amb l'esperança que gauriren de les meues paraules.
L'enhorabona a Mila i a tota la Cort d'Honor, a tota la seua familia i als Majorals pel seu treball en pro de la festa.
Pel que fa a les fotos que habitualment faig en aquest tipus d'events, vaig delegar amb les meues filles, que aceptaren de bona gana la feïna.
També pose unes fotos de l'amic Rafa Molina, i de l'amic Manolo Santonja i Colomer de més qualitat. Gracies Rafa i Manolo.
Fotos Manuel Santonja Colomer

Fotos Rafa Molina

3 comentarios:

Xavier Pascual i Soler dijo...

Enhorabona per la teua intervenció. Ara el teu nom està entre els oradors i oradores que han parlat des de la tribuna del Mantenidor de la Proclamació....que en són un bon grapat. Felicitats!.

mari i jose dijo...

No vaig poder anar a la Proclamació, pero m'han dit que el "mantenidor" va estar genial, i sobre tot que vas fer un record per a Jose...Gracies Mariano, en va emocionar quan m'ho van dir. Pensar que ja son les segons festes d'estiu que ell no està continua sent molt dur, però quan comproves que hi ha qui continua recordant-lo, en fa pensar en tot el que va fer i en dona forces per seguir endavant. GRACIES Mariano, de tot cor, m'has fet molt de bé i en senc orgullosa de tot el que Jose va fer i molt orgullosa del teu record. M'agradaría poder llegir el que vas dir, si pot ser clar. GRACIES!!! Mari Carmen

mari i jose dijo...

Mariano, he rebut el correu de Manolo...Sols puc dir-te una vegada més: GRACIES!!!! Mari Carmen.