Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 28 de noviembre de 2010

CALENDARI DE L’ IEVA - 2011


Presentació Calendari de l'IEVA 2011
Aquesta vesprada de dissabte, ha tingut lloc la presentació a Bocairent del Calendari 2011 de l’IEVA. L’acte s’ha realitzat a les 20'30 a la Sala Joan de Joanes, amb la presencia de un públic no massa nombrós.
La direcció de la realització del calendari ha estat a càrrec de Joan Sancarlos, Daniel Alfonso, Maria Josep Garcia i Ximo Urenya. S’explica des de l’IEVA que la idea de dedicar-lo enguany a Enric Valor va estar de Sergi Gómez; Ismael Ferrero ha estat l’autor de la portada i l’il•lustrador d’una de les dotze rondalles del calendari. Els altres pintors i dibuixants encarregats d’il•lustrar el calendarihan sigut Laxmi Gandia, Joan Revert, Robert Bravo, Marian Belda, Ernest Garcia, Reme Pérez, Celia Vidal, Alba Aparici, Rafa Torró, Xeles Tortosa i Almudena Canet. Casimir Romero ha recollit les receptes de cuina que enguany tenen la particularitat d’haver estat citades en alguna de les rondalles de Valor. L’alumnat dels CP Covalta i Elias Tormo d’Albaida ha col•laborat en l’elaboració de la contraportada.
Per este treball s’ha comptat ab la col•laboració especial d’Enric Valor i Hernàndez, fill de l’escriptor que va facilitar fotos familiars, Carme Doménech, Emili Casanova, Vicent Terol, Ramon Haro, Josep Albinyana i Josep Talens, entre els col•laboradors que han prestat diferents tipus de material i assessorament.
Per a la presentació, s’ha comptat amb la presència de Vicent Terol i de Ramon Haro, així com de la presidenta de l'IEVA, Mª Josep Garcia i de Carme Doménech que ha exercit de presentadora i ha fet un homenatge al que ha estat tots els darrers anys al capdavant de la confecció del Calendari, l’amic Sergi Gómez.

No hay comentarios: