Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 17 de octubre de 2010

Inauguració de la Gespa Artificial

Divendres de vesprada s'inaugurava la gespa artificial del camp de futbol de Bocairent.
Ha estat un gran repte per a l'Ajuntament de Bocairent i en especial per al seu Regidor d'esports Manel Delgado, que juntament amb l'ajuda de la Diputació de Valencia han fet possible que tingan un camp de futbol digne per als anys que vivim, ja que l'anterior no reunia les mínimes condicions.
L'enhorabona a totes i tots els qui han col.laborat en que aquets projecte s'haja fet realitat.
Ara sols ens queda el que tots els bocairentins i bocairentines, sapiam cuidar i respetar aquestes instal.lacions per tal que les pugam disfrutar durant molts anys.
De moment l'equip senior femení del C.E.Bocairent, ja ha començat amb bon peu en aquest camp, guanyan a l'equip de l'Olleria per 9 a 1.
Inauguració Camp de Futbol de Gespa Artificial i Partit de l'Equip Senior Femení contra l'Olleria

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En la consecució de la gespa artificial ha participat molta gent; però, més que des de la regidoria d'Esports, les principals gestions han anat a càrrec de l'alcalde ja que, segons em consta, ha hagut de pressionar moltíssim i desplaçar-se vàries voltes a València per a que finalment Bocairent tinga el camp que li pertoca. faig aquesta puntualització perquè cadascú ha de tenir els seus mèrits aunque ara mateix el més important és que la gent pugam disfrutar-lo

Anónimo dijo...

Gràcies per l'informació, tots deuriem fer com tú, així contrastaríem mes tot el que passa.