Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

viernes, 10 de septiembre de 2010

Comença XXXIII Festa de les Danses a Bocairent




L’encontre comarcal reunirà a balladors i balladores de setze poblacions a més del grup convidat: Federació Folklòrica “Novella” i la població amfitriona.
Aquest Aplec, que és l’encontre folklòric més antic del tot el País Valencià, ha de servir per tal de renovar el compromís amb la conservació i la promoció del nostre patrimoni cultural, a més de fer-nos gaudir de l’ampla varietat dels balls de la nostra comarca, tots semblants tan mateix que tots diferents.
Les poblacions participants seràn: Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí (anfitriona de l’any passat), El Palomar, Aielo de Malferit, Benigànim, Albaida, Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Agullent, Montaverner, la Pobla del Duc, Quatretonda, Bellús, l’Olleria, Bèlgida i Castelló de Rugat, així com el grup convidat Federació Folklòrica “Novella” i Bocairent, l’amfitriona.
Una vegada finalitzada la dansada, hi haurà la actuació de Muixeranga d’Algemesí aconpanyada pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent, el lliurament de records als pobles participants i una dançà conjunta de tots els pobles.
A continuació el sopar de germanor i l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”, T’en cantaré més de mil.
El Mantenidor de l’Aplec será En Josep Villarrubia i Juan.

1 comentario:

Anónimo dijo...

feu d'aquest Aplec que lluita per conservar el patrimoni cultural d'una comarca, una defensa del que ens han volgut llevar, la defensa del Patrimoni Natural de la Vall d'Albaida, sí, ens l'han cremat, però a aconseguit que tots ens identifiquem més amb tot allò que estimem i que ens uneix: les nostre muntanyes!