Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 27 de febrero de 2010

En Homenatge als membres de la Junta de Festes

Vull aprofitar aquesta entrada del blog, per a dedicar-los el merescut reconeixement, a totes i tots els membres de la Junta de Festes, tant als actuals, com als qui en el seu dia la van representar.
M'agradaria que aquest modèst escrit, servixca per a que les festeres i festers i poble en general, sapigen valorar el treball i la dedicació de aquestes persones, que durant tot l'any, però més si cal, durant els dies de festa, estàn al peu del canó, intentant fer que tot estiga a punt en el moment adequat.
Com no podia ser d'altra manera, el grup que formen aquesta junta, també tenim moments de passar-ho bé i de divertir-nos.
Ací va un album amb fotos d'enguany, on podem vorer el treball i els moments d'oci.
Hi han fotos de l'amic Blai i de Mª Lutgarda.
Fotos Junta de Festes Sant Blai - 2009-2010

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Una faena molt engorrosa i necesaria,i mai reconeguda. Gràcies a tots per la tasca desenvolupada en favor de les nostres festes. Crec que tots deuriem passar per ahí, o almenys per les juntes de les filaes, ja que hi ha gent que no mou un dit per la festa, però això si, li s´ompli la boca de criticar.

sanvictor dijo...

oleria1hola mariano tu no en coneixes pero vicent si e noro bono per les votos ia el vare arribar un dvd tanbe omenage a la junta de vestes a vicent ia el te gracies