Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 14 de octubre de 2009

Pepe Llorca i l'AFAB, reben els premis 9 d'Octubre

La nit del passat 8 d'Octubre, es va celebrar al teatre Avinguda, el lliurament de la 1a. edició dels premis 9 d'Octubre, els quals volen reconèixer la tasca cultural i social que realitzen els diferents col·lectius i persones de Bocairent.
A l’acte institucional, que va comptar amb una gran afuència de públic, es van projectar dos audiovisuals, un per cadascún dels guardonats, on es relatava la trajectòria cultural i social d'ells.
Pepe Llorca i Carme Domenech en representació d'AFAB, ens oferiren unes paraules emotives d'agraiment. L’Agrupació Coral Bocairent va tancar l'acte, amb un xicotet repertori de cançons, i després anarem al sopar de germanor organitzat per commemorar l’efemèride, al qual poguerem escoltar l'actuació de dos monologuistes.

Pepe Llorca, “una autèntica caixa de sorpreses”, va ser triat per la seua dedicació al món del col·leccionisme, les exposicions i el treball constant i continuat a diverses associacions i entitats de la localitat. De fet, compta amb una llarga trajectòria on ha ofert diverses oportunitats d’endinsar-nos durant uns dies en mons tant apassionants com els del cinema, la publicitat, la iconografia mariana o els segells.

AFAB es va constituir el 2001 amb l’objectiu de què la població comptara amb un Centre de dia que, en un “temps rècord”, obria les seues portes en febrer del 2005, assumint l’associació la gestió del mateix. Des de l’any passat està catalogada pel Ministeri de l’Interior com entitat d’utilitat pública el que garanteix el compliment de tota la normativa i la qualitat en el desenvolupament de les seues funcions.

Premis 9 d'Octubre - Bocairent 2009

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona Pepe.

Llorca dijo...

Gracias Mariano, como sabes salí el día 9 de viaje y gracias a tu buen hacer de informar de todo lo concerniente a Bocairent, pude ver las fotos de los actos del día 8 en el Teatro Avenida.
Aprovecho la ocasión que me da este blog para dar las gracias a cuantos amigos, conocidos y público quisieron acompañarnos en este acto tan emotivo pará mi familia y para mí. Muchas gracias a a todos por vuestra mistad y el cariño demostrado por todos.