Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 3 de agosto de 2009

Concurs de Pasdobles conmemoratiu del 150 Aniversari

Aquesta vesprada s'ha celebrat a la Plaça de Bous de Bocairent, el Concert de Música Festera de la Festa del Panellet, a càrrec de l'Associació Unió Musical Bocairent, i que aquest any, amb motiu del 150 Aniversari de les nostres Festes de Moros i Cristians a Sant Blai, ha comptat a la 1a. part, amb el Concurs de Pasdobles.
El concert ha estat presentat per l'amic Xavi Pascual, de la Filà de Marrocs, que son els portadors de la Reliquia en les properes festes.
El Jurat del concurs, que contava amb tres músics i compositors de gran prestigi, a més de 2 amants de la música festera, un designat per l'Ajuntament i un altre per la Junta de Festes. La Secretaria de la Junta, ha fet de secretaria i ha alçat acta de la deliberació.
L'obra guanyadora ha estat la que s'ha interpretat en primer lloc amb el Lema "Bocairent", de l'autor i músic percusionista local Jaume Blai Santonja Espinós. L'enhorabona Jaume.
Al descans del concert, s'ha fet entrega dels premis de dibuix escolar, dels trofeus del campionat de futbol infantil, així com els dels guanyadors de Dòmino i Guinyot.
Concert Fester Festa del Panellet - Concurs de composició de Música Festera - Modalitat Pasdoble

No hay comentarios: