Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 11 de enero de 2009

Dia de la Publicació amb plutja

Huí dia 11 de Gener, estava previst fer l'acte de la Publicació pels carrers de Bocairent, però la plutja ha fet acte de presència i s'ha hagut d'ajornar per al proper diumenge dia 18, i l'Acapte,es farà el dia 1 de febrer.
El que sí que s'ha fet, és posar-se a la venda Llibre-Programa de Festes a St.Blai 2009 al preu de 18 €. La portada és de l'artiste local i membre de la Junta de Festes, Toni Vañó Cabanes.
També s'ha celebrat als masets el tradicional dinar de germanor, i a molts d'ells el sorteig de capità/ana per a les festes del 2011. A la meua filà de Moros Marinos, l'el.legit ha estat Antonio Amorós Gil, un Marino de Caudet.
Ací teniu unes fotos del matí... i l'accés al programeta de mà de festes http://www.santblai.org/web/pdf/programa2009.pdf

Publicació amb plutja

1 comentario:

salva dijo...

Que tingau bona festa!!
Dels marinos recorde un any en el que un component vostre que diu que mai vol arrivar al nº1 perque estara fent-se massa vell, ens va convidar a la meua esquadra de llauradors d'Ontinyent a un sopar, hon varem poder vorer tant el vostre masset com el dels musics, enguany este amic sera de suposar que no estara per massa cansaments ja que hi ha sigut operat fa poc del cor i una de les medecines que tindra sera la prohibicio de emocionar-se.
A mes espere que arrive el dia 2 per anar a vore l'entrada almenys quan passen els Moros vells, ja que al meu fill li agrada un munto la marxa... I jo a esperar una sorpresa com la de l'any passat en els Suavos a vorer quin altra preciocitat de barbarisme musical acoplat als morocristians ens deleiten.