Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 21 de octubre de 2007

II Mostra d'Artesania i Tradicions a Bocairent

Aquest cap de setmana, s’ha cel.lebrat a Bocairent la II Mostra d’Artesania i Tradicions, amb la participació als stands de diverses associacions locals, artesans i de diferents comerços tant de Bocairent com d’altres localitats.
També hem pogut visitar tots els museus, gaudir de diferents actuacions, vorer als xiquets i xiquetes de totes les filaes desfilant, i inclús passetjar amb carro.
De les paraetes d’associacions, cal destacar la de l’Aljub, Pro-Monestir, l’IEVA, Escola Valenciana, Grup Paleontològic, Junta de Festes Sant Blai, AFAB o les Ames de casa.
Entre les actuacions, puguerem vorer als Gaiteiros i Pandeiros, Al Ballet d’Esther Balsalobre i al d’Inma Cortés, als Cabolos, al Grup de danses Cardaors,i l'IEVA va realitzar un espectacle poeticomusical sobre la commemoració del 300 anys de la Batalla d'Almansa, a càrrec de Joanjo Albinyana i Jovi Vidal, el qual va estar molt bé.

Tots els visitans pogueren vorer els museus de Bocairent: El Parroquial, El Fester, l’Arqueològic, Les Covetes del Moros, El Monestir Rupestre, La Plaça de Bous, l’Ermita i llavador dels Desemparats, La Cava de Sant Blai, El Barri Mitgeval, o les exposicions que hi havien als masets d’Estudiants o Suavos.
Els xiquets pogueren participar als jocs que prepararen els Juniors, al homenatge a Enric Valor a càrrec de l’associació Trames, o a la desfilada organitzada per la Junta de Festes Sant Blai.
Cal destacar que el dissabte a la nit, un grup de indocumentats, per no qualificar-los d'altra manera més forta, trencaren les plantes d'uns veïns del Barri de la Mare de Déu dels Desemparats. M'agradaria que ens concienciarem i entre tots poguerem denunciar a estos mal-parits, que no aprofiten per a rés i es desfoguen trencan plantes, farols, bancs, jardils, etc.
Si feu Clic a esta foto, podreu vorer tot l'album de la Mostra.

Mostra d'Artessania i Tradicions - Bocairent 2007

No hay comentarios: