Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 29 de agosto de 2012

S'acaben les festes de Sant Agustí 2012

Amb el dia de la festivitat de Sant Agustí, a Bocairent diem adeu a les vacances d'estiu, i gran part de la població tornem a la quotidianeitat, a les nostres tasques habituals.
Després de la Missa solemne, La Clavariessa Major i la seua Cort d'Honor, Majorals i autoritats, es van dirigir fins la plaça del regne acompanyats per L'Aljub, on es disparà la Mascletà.
Per la vesprada un sensacional XX concert extraordinari de Sant Agusti, amb el grup Segle XX (guitarra i percussió), que ens oferiren la representació d'obres musicals del Renaixement, Barroc, música espanyola i del segle XX.
I per a finalitzar, la Processó amb els Cabolos, xiquetes i xiquets, balladores i balladors, Cor d'Honor i Calvariessa Major, juntament amb les autoritats, acompanyaren el Guió i imatge del Sant durant tot el trajecte.
Si fem balanç de les caluroses festes d'enguany, dir que la festa ha estat magníficament representada per Esther Balsalobre i per la estupenda Cort d'Honor, que de segur recordaran les festes d'enguany com les millors de les seues vides. Enhorabona a totes elles i als majorals pel seu treball ben fet.
La Mascleta de Sant Agustí 2012

Concert de Sant Agustí 2012

Processó de Sant Agustí 2012

No hay comentarios: