Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 9 de mayo de 2011

Festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

Aquest cap de semana, Bocairent ha celebrat la festa de la Mare de Déu dels Desemparats. La programació d’actes d’enguany ha comptat amb diverssos events d’índole cultural com l’exposició de VITOLES de la col.lecció de José Llorca que s’inaugurà dissabte 7 de maig a les 19.00 hs. o el contacontes “El Gran Jordiet” d’ahir diumenge 8 de maig a les 17.30 h. a la Placeta de Sant Tomàs, així com també es celebrarà el dia 21 de maig el tradicional concert de la Banda Jove de l’Associació Unió Musical Bocairent, que tindrà lloc a les 19.00 h. a la Placeta de Joan de Joanes.
En l’apartat festiu, la programació també ha estat molt variada. Si la semana passada tenía lloc l’Acapte, iaquest cap de semana començavem dissabte a les 12:00 hores amb el volteig general de campanes i disparada de coets, l’apertura de l’ermita per a la visita de devots i devotes de matí i de vesprada, la diana de diumenge amb l’acompanyament dels xirimiters i tabaleters de l’Aljub, la Missa Solemne a l’Ermita, la processó amb l’Associació Unió Musical Bocairent i després l’esmorzar popular a la Placeta de Sant Tomàs per a tots els assistents, amenitzat per la Rondalla de l’Associació de Jubilats de Bocairent.
Durant el cap de semana s’ ha organitzat com en anys anteriors una tòmbola “rasca-rasca”, per recaptar fons per a la restauració del piso ceràmic de l’ermita, original del S. XVIII.
A l'album de fotos he anyadit unes fotos de l'amic José Mª Beneyto, que també va estar col.laborant amb la comissió.
De Festa Desemparats 2011

No hay comentarios: