Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 6 de enero de 2011

Homenatge a Capitans i Festers amb 50 i 75 anys en actiu

Huí dia 6 de gener s'ha celebrat l'homenatge als capitans de les festes de 2011, així com als festers que han aplegat als 50 i 75 anys de vida festera, este últim, Pepe Bernat, de la Filà de Moros Marinos, sempre molt vinculat a la filà.
També ha tengut lloc el Concert de Música Festera a càrrec de l'A.U.M. Bocairent, amb la direcció de varies de les obres del repertori, pels seus compossitors, tots ells d'un nivell molt elevat.
Al concert s'han tocat peces escrites per membres de l'AUM Bocairent, com Damián Molina Beneyto, Juan Calatayud o els germans Blai i Javi Molina Calatayud, totes elles de una gran qualitat, ànim i a seguir composant obres.
Destacar la presentació a càrrec dels components de la Filà de Moros Marinos, Yaiza Mª Santonja Francés i José Ricardo Agulló Saplana, que han donat un tó alegre, juvenil i brillant a l'acte.
De la mantenidora de l'acte, Tere Vañó, dir que ha estat a l'altura del esperat, fent una al·locució en clara defensa del paper de les dones en la festa.
L'enhorabona a tots els homenatjats, així com a la banda de música i membres de l'aljub, als presentadors, a la mantenidora i a tots els qui han fet possible aquest acte.
Homenatge Capitans i festers de 50 i 75 anys - gener 2011

No hay comentarios: