Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 9 de enero de 2011

Dia de La Publicació

Aquest diumenge soletjat a les primeres hores del dia i una mica més obscur a mesura que anaven passan les hores, hem pogut vore la primera de les desfilades amb els tratjes oficials de les nou filaes de Bocairent.
L'acte de La Publicació començava a les 11:30 hores, desde davant l'Ajuntament, dirigint-se pels estrets carrers del barri medieval i continuant pel trajecte de costum fins tornar a la Plaça de l'Ajuntament.
Han participat components de les nou filaes, formant una esquadra de dones i una de homes, a més dels portadors de les nou banderes de les filaes. Obria la comitiva el Sergent Major i un component de la filà de Moros Marinos, a qui correspon portar la bandera de l'Associació de Festes. La comitiva la tancaven el President, La Secretaria i el Tresorer de la Associació, als qui seguien els músics de l'AUM Bocairent.
Durant tot el matí ha estat a la venda el Programa de Festes.
Després, cada fester se n'ha anat a dinar al seu maset, i a molts d'ells s'ha realitzat la el·lecció del capità/ana de les festes de 2013, concretament a la meua Filà de Moros Marinos, la sort ha estat per a N'Adelaida López Doménech, l'enhorabona.
La publicació 2011

No hay comentarios: