Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 17 de noviembre de 2010

Festa de Santa Cecilia 2010



L'Associació Unió Muiscal Bocairent ha presentat el programa de la festivitat de Santa Cecília 2010 a celebrar els dies 20, 21, 27 i 28 de novembre). El programa recull tots els actes que es fan enguany, els saludes del director i el president, escrits dels càrrecs més importants en aquesta festivitat, dels músics entren a formar part de la banda i dels que hi fan 25 i 50 anys. A més, hi ha articles sobre les activitats de l'Associació Unió Musical Bocairent i la Banda Jove durant l'últim any.
Enguany, la Unió Musical presenta com a novetat la possibilitat de consultar el programa complet per internet amb fortmat pdf (arxiu). Es tracta d'una aposta ferma de l'AUMB ja que es vol arribar al màxim de gent possible que segueix les activitats de la festa des de la distància. Es pretén fer participar al màxim nombre de gent possible, encara que siga mitjançant la xarxa electrònica. A més, en aquesta ocasió es repetirà l'experiència transmetre la festa en directe a través de les xarxes socials amb aquest mateix objectiu.

Més informació: http://www.aumbocairent.blogspot.com
___________________________________________
Desde La Societat Musical Vila de Bocairent, també estàn en marxa els preparatius de la Festa a Santa Cecília 2010. El concert serà el proper 20 de novembre al Teatre Avenida i en ell comptarem amb la col·laboració de la soprano Cristina Martínez i el
baríton Ted Lanaras. Esteu tots convidats a gaudir d'aquest extraordinari concert.

No hay comentarios: