Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 14 de noviembre de 2010

Festa Avant per a les Festes de 2011

Aquesta vesprada s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de la Associació de Festes Moros i Cristians Sant Blai de Bocairent, per tal de renpondre a la pregunta de si volem fer festa, llançada pel President, a la que un darrere l'altre han contestat tots amb el tradicional crit del Festa Avant.
L'Assemblea a servit també per aprovar el pressupost econòmic i les Ordenances.
Abans de la reunió, hem aprofitat per fer-nos la foto del programa de festes, com no, aquest any davant el Monument a la Festa, del Bocairentí i amic Antonio Vanyó Cabanes.
Assemblea Festa Avant i Fotos Junta de Festes

27 comentarios:

Luisa Zapico dijo...

Ante todo, perdona la intromisión, pero fue la única menera que encontré de comunicar contigo.
Buscando por internet a ver si encontraba a un viejo amigo, Miguel del A.. L....., lo encontré en fotos de tu album de Picassa en su fiesta de 50 cumpleaños.
Te importaría darle mi dirección si le conoces y que se ponga en contacto conmigo. Dile que soy de Piedras Blancas. Recuerdale las 11 menos cuarto, asi sabrá ya quien soy, porque no dudo de su buena memoria.
Muchas gracias y perdona por la molestia
Luisa Zapico

Anónimo dijo...

Quantes dones tenim a la Junta...4? i quans homens? Vixca la paritat!

Anónimo dijo...

Perquè ha d'apareixer ací la foto oficailñ de la junta de festes i no en la seua plana web?
Ara és esta la nova web de la junta de festes?

Luisa Zapico dijo...

Muchísimas gracias

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb l'anonim anterior.
La web de la junta de festes es una cosa abandonada, obsoleta on no s'informa de res als festers.
De tots els que apareixen a la foto, no més els voreu, aixo,... quan hi haja una altra foto.
La paritat es cosa de les filaes i no de la junta, encara que els colaboradors del president son tot homes.

Crec que s'ha de signar els comentaris per a que tinguen valor...

Francesc Vañó Pérez.

Anónimo dijo...

que la junta de fiestas falla mas que unaa escopeta de feria es cosa sabida por todos, lo de
la web, sin cometarios, pero de ahi a plublicar la foto oficial del programa de fiestas aqui, no tiene nombre, vamos, vergonzoso

Mariano-Bocairent dijo...

Teniu raó, no les havia d'haver publicat.
Ja les he llevat de l'album.
Perdoneu l'errada.

Anónimo dijo...

massa tard, Mariano.
Ja la té tot Bocairent en el seu Pc

Estes coses passen per no saber estar. Lamentablement no és la primera vegada que una cosa així ocorre

Anónimo dijo...

En referencia al anónimo (Parle en castellá per si l'anònim no compren el valenciá)de que la Junta de Fiestas falla... bien como TODOS y dichoso el que no falle, ese seguro es DIOS. Con relación a publicar las fotos que os hicisteis, tranquilo Mariano que tu publicas todo tipo de fotos, unas nos interesan mas otras menos, pero ahí están para que todos podamos estar informados de lo que pasa en nuestro querido Bocairent y mejor una imagen que mil palabras, no es verdad?
Animo Mariano i avant!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

jo opine com l'ultim comentari...
ademes ja esta be de criticar tot el que fa la gent..sou perfectes?
perque jo no,al igual com tots els que han comentat aquest bolg...
Mariano penja les fotos de actes que hi ha al poble i si no vos agrada pos no cal que les mireu ni que les comenteu..tambe crec q no a tot el mon li pot pareixer correcta la tasca que fa la junta de festes al igual que no et pareixeran be altres coses...pero que ham de fer? en esta vida has de tragar moltes coses i saber estar...

Anónimo dijo...

Ha sigut un gran error publicar algo que ha d'anar al programa de festes. Això no te rés a vore en que en aquest blog s'informa i bla,bla,bla...
A més, s'està dient, que alguns de la junta de festes sols apareixen a les fotos i tot el poble sabem quí son, i que la gestió de la pàgina web de la junta es lamentable.
No es critica la tasca en general de la junta.
Jo no m'amague.
Francesc Vañó Pérez

Paco Belda dijo...

Avant Mariano, estem amb tu!

Anónimo dijo...

Amic Francisco Vaño Pérez: l'únic que diu que alguns de la Junta de Festes sols aparéixen en la fot eres TU i ademés repetin-ho,que la gestió de la página web podría ser millor, totálment d'acord, pero no tires per terra la labor que fa Mariano en el seu blog, perque no tens raó. Si a tu no t'agrada, eu senc, pero som molta gent que s'anterem de molts aconteciments que passen al poble gràcies a ell. Així que MARIANO AVANT! Aixó del comentari que fas del blog i bla bla bla.. em paréix una falta de respecte impresionant a veure si tú eres capaç de fer el que fa Mariano....Bo,ja no et contestaré mes, no mereix la pena!

Anónimo dijo...

si almenys tingueres valor de identificarte, faria cas a la teua resposta...

Anónimo dijo...

El que està clar és que a la junta de festes com a molts altres llocs hi ha gent que sols va a figurar, i un d'ells és el que manté este bloc. Sols penja fotos però d'agaxar el llom res. Molta foto i molt de fotomuntatge per als audivisuals, on la recompensa és anar convidadt a fartar en una taula. Menys reconeixement a eixa gent i més als que ho fan possible que és gent que viu en l'anonimat, gent de les filaes que es preocupa de fer-los arribar les fotos, textos i demés per a que ells els pengen les medalles, Ja n'hi ha prou d'hipocresia i voler aparetntar. La imatge de la junta de festes es devalua amb gent com eixa que es pensa que ser de la junta és estar un escaló per damunt dels demés festers. Ser de la Junta és representar als teus companys festers i jo no em sent representat per molts de la Junta.
Blas C.P

Anónimo dijo...

no teniu res millor que fer? La foto no té drets d'autor, no? Per tant es pot publicar. A més, ni que el programa de festes fóra el premi planeta... ja està bé de xorrades, per favor!

Anónimo dijo...

No cuesta nada hacer las cosas bien hechas (aunque solo sea por una vez).

Anónimo dijo...

a vore tu has vist el que has posat?tu sas quina es la tasca que fa Mariano a la junta de festes?tu sas el que fan els demes?'esque no parles sense saber perque t'estas deixant en ridicul tu mateixa ademes el que em pareix lamentable es que d'una entrada al blog s'aplegue a aquestos tipus de comentaris, de veritat em pareix molt lamentable.
a és dir que es bonic que es penjen fotos de esdeveniments que hi ha al poble i ja prou de fer aquestos tipus de comentaris peque de deveres Blas el que has dit has pogut ofendre a gent...
MARIANO jo solt tinc que dirte GRÀCIES per tindrens informats ja que els que no estem al poble podem gaudir de actes que es fan al poble i veure eixes fotografies que tots esperem quan hi ha un acte en el que eixim (al menys a mi em pasa...)

Anónimo dijo...

La mare q va!!!!!!! cuanta tontería!!! Yo soy la 1ª q no hace nada por ni para el pueblo!! pero visto lo visto ... creo q nunca lo haré!! si haces ... pq haces!!! si no haces ... pq no haces!! si sales en la foto ... pq sales!! y si no sales ... hacer cábalas de a ver dnd estarias ... Ufffffffff q agonía xD!! La cuestión es criticar, criticar y criticar!!
No os agobia fijaros absolutamnt en todo ?????? Ché vivir y dejar vivir!! Lo feliz q se va x la calle sin fijarse en el de al lado y sin q nadie se fije en ti.

M.Jose Llorca.

Anónimo dijo...

me pareix correcte el teu comentari M. José.
Pero yo no tin perque ixir en este bloc.
A ningu li importa on vach i lo que faja.
No pot ser que vaja a un puesto y despues em diguen que man vist en internet.
Crec que si es te un bloc, que conte lo que fan en el poble o la que fa ell, pero no te perque posar fotografies dels demes.
Toni.

Paco Belda Pastor dijo...

Hola Blas C.P.,

M'imagine que em coneixeràs; jo no tinc la sort de saber qui ets, pseudoamagat sota eixe pseudo-pseudònim.

Per si no em coneixes vaig a presentar-me; soc un dels que has denominat com a "fartó". I és veritat, en esta vida meua m'he pegat moltes fartades, la realitat és impossible d'amagar. Però per sort, totes estes fartades han estat pagades de la meua butxaca o bé he estat convidat pels meus amics amb la única intenció de fer-se un arrosset amb la meua companyia.

Tu en canvi representes el principal mal endèmic del nostre poble. El criticar tot allò que es faça o es moga pel benefici del nostre poble. Això es diu ENVEJA. Estàs envejós de vore a gent que està utilitzant el seu temps lliure de forma gratuita en treballar per i per als bocairentins sense defallir a les crítiques de gent com tu i sense por a equivocar-se.
Tot açò et fa ser un COVARD. En primer lloc perquè t'amagues, no vas de cara; i en segon lloc perquè tu no tens collons a fer coses ja que tens por a equivocar-te. Tens por a que la gent com tu et critique, t'insulte ...

Quan he llegit el teu article per primera vegada t'assegure que estava disposat a trencar la baralla, a escriure't tot el que un porc no pot sentir. Però no, no vaig a donar-te eixe gust. Tinc prou més seny que tu.

En el fons em dones llàstima, el teu auto-odi qualsevol psiquiatra el definiria com un complexe d'inferioritat. Per tant, ves buscant-te un bon metge perquè ets un malalt i per si tenies algun dubte, nosaltres no anem a tirar la tovallola!

MªJosé Llorca dijo...

Hola Toni, ahi te doy la razón!! Y eso q yo tb tenia blog y colgaba fotos de les coves, del maset ... y de mil sitios + sin fijarme en quien estaba o dejaba de estar. Hst q un dia, un amigo mio vino a Boc y le dijeron "tu eres el amigo de la Llorca, te conozco x el blog". Me quedé loca!!! no x nada, sino pq la persona q se lo dijo no me conocía absolutamnt de nada!!! con q te diga q yo no le habia visto en la vida ... imaginate!! asi q eso me hizo pensar, y lo chapé!!

Anónimo dijo...

Mira Paco si etrasques es perque et pica. Al poble sempre ha hagut clases que han volgut estar per damunt dels demes i tu formes part d'una d'elles. D'eixa gent que sols es pensa que el seu treball es el bo, i que si no esta la cosa no anira. Bocairent no avança per la tipitia entre uns i altres, estic d'acord pero els que fomenteu aixo sou vosaltres, fen coses pel poble i apropiat-se de la cultura gracies a altra gent que anonimanet vos aporta material. No m'has respost al que jo havia plantejat de les menjorrades a costa dels demes. Fes memoria o mira al teu voltant, per favor.
I en este poble la veritat es que fer coses pel poble te aixo critiques, i sila gent no en fa mes es perque si no es el que s'ha fet tota la vida et tracten de boig, et senyalen amb el dit per voler trencar les tradicions, i tot aixo ho fa la gent que mante eixa ancestral cultura que ens portara a la mort com a poble i societat.
Blas C.P

Sith13 dijo...

Hola Blas punt Ce punt Pe punt, soc Paco Belda:
"Cada cual, Sancho, es hijo de sus obras."

I encara que no és del Quixot em quede amb ésta:
"Ladran, luego cabalgamos"

kkus asa2 dijo...

En primer lloc,vullc recolzar amb més força que mai a l'amic Mariano, que sempre que pot ajuda al que siga, i no pregunta mai, sempre pensa en els altres abans que en ell mateix, i crec que d'eixos hi ha pocs.
Al sr. Blas C.P., no val la pena ni fer-li cas, pero a mi m'agradaria que vingueres a parlar en mi, i de segur que canviaries d'opinió. Jo també soc de les menjurrades, lo que pasa que ho dissimule una mica millor que Paco.
En el que si estem tots d'acord, es que Bocairent es el poble de les envejes, pero en eixe sentit ja estic curat d'espant, no em sorpren gens ni miqueta, pero eixa enveja jo personalment l'he transformat en eneregia per a seguir treballant pel meu poble, i la veritat es que al vore tot açó tinc les piles més carregades que mai.
Mariano que no decaiga, que eres un crack.
Juan Reig

M.Angeles Llorca dijo...

Lo que hay que leer hoy en día! Madre mía!
Soy hija y cuñada de los que alguien denomina "fartons" en algún sitio. Solo tengo que decir que sé lo que trabajan de forma altruista por y para el pueblo y además, con un entusiasmo que es envidiable.
Opino que no hay que hacer caso a todo aquel que desde el anominato se cree con poder para decir lo que quiera. El que tenga que atacar que dé la cara. El resto es de ser cobardes y eso es lamentable.
Pero bueno, hay gente para todo en este mundo y no podemos hacer nada por solucionarlo. Solo podemos contestarles y este blog nos da la opción de hacerlo libremente.
En cuanto al blog de Mariano, adelante! No te dejes influenciar nunca por gente que no te dice quién es y abre la boquita para que de ella salga cualquier cosa. A mi me encanta entrar de vez en cuando en tu blog y poder ver lo que en persona no he podido disfrutar en Bocairent.

Xavier Pascual i Soler dijo...

Estimat Mariano:
Només unes paraules per dir-te que cap de les crítiques que s'han expresat en els comentaris d'esta notícia del teu blog tenen cap fonament. En quant a l'afirmació de que "som uns fartons" i que ens ho donen tot fet?. Eixe tio no té ni idea del treball que porta cada audiovisual, cada exposició i cada cosa de les que fem nosaltres, que no les fem i les farem mai a canvi de res. Només la satisfacció personal de fer allò en el que creem, és suficient perquè continuem el camí encetat. Als crítics? Per suposat els queda el dret a criticar, el dret a discrepar, però mai el dret a desqualificar ni a insultar i molt menys des de l'anonimat. Jo no m'agague sota cap pseudònim, ni cal de nosaltres tampoc. Oblida't de les crítiques anònimes i continua fent allò que t'agrada. El més important és estar convençut del que un fa. Ànim i seguirem treballant en allò que ens agrada i en allò en el que creiem.
Una salutació,

Xavi Pascual i Soler
Festassa