Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 18 de abril de 2010

Pedro García Aguado - Conferència a Bocairent

Ahir dissabte a les 19:00 hores, va tindre lloc al teatre Avenida de Bocairent, la conferència de Pedro García Aguado, amb el títol "¿Que les digo? - Adolescentes y Alcohol".
Aquesta conferència, enmarcada dintre de les activitats de la Universitat de Pares Bocairent, ha servit per a ajudar-nos a les mares i pares de fills i filles adolescents, a l'hora de parlar amb ells sobre els temes preocupants, com son les drogues, entre les quals es troba l'alcohol, que pareix que socialment no està catalogat com a tal, però que la realitat ens indica que ens ha de preocupar, donat la seua perillositat davant l'abús que molts joves fan d'ell.
Pedro ens va parlar de tot açò en primera persona, ja que ell mateix, a més d'estar en lo més alt a nivell esportiu, també va aplegar al més baix dintre del món de l'alcohol i les drogues, però el més important es que gràcies a la voluntat i a la inestimable ajuda de les persones que tením al costat, es pot arribar a eixir a flot.
Gràcies Pedro per la magistral lliçó i gràcies Oscar per el teu treball.
Ah, se m'oblidava, a veure si vejeu alguna cosa rara a la foto que m'he fet amb Pedro.
Pedro García Aguado - Conferència a Bocairerent

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Mariano!! Està clar que has pujat a un taburet en aquesta foto, no?

Anónimo dijo...

M'agradaría que es quantificara tot el que ha costat tot aquest esdeveniment i que es reflexionara (si considerem que la mateixa informació és pot aconseguir a un preu molt més barat), si realment ha sigut beneficiós per al poble.
Tal vegada, en temps de crisi s'hauria de cuidar més a la gent que està patint-la, en comptes de procurar que altres es posen medalletes, perquè cal recordar:
QUE AQUESTA CONFERÈNCIA L'HEM PAGADA ENTRE TOTS.

Anónimo dijo...

Quant de ploramiques, hi hauria que vorer el que demana estalvi en que tira els diners, o en que els tiraria.

Xavier Pascual i Soler dijo...

Un comentari per a l'anònim que critica el cost d'esta conferència. Si no estic mal informat l'entrada a la conferència era lliure en tots els seus extrems: no hi havia que pagar entrada i a més a més la entrada no era obligatòria (és a dir: qui volia anava i qui no, no). Per l'èxit de la convocatòria (el Teatre Avenida ple de gom a gom), crec que sobren els comentaris. Jo felicite a l'organització i anime a tots els que fan possible la Universitat de Pares a que segueixquen treballant en allò que creuen.

Anónimo dijo...

No es refereix al cost de l'entrada al recinte, sinó a QUANTS diners ha costat dur a aquest personatge mediàtic i totes les demés despeses, ja que l'ajuntament ha posat diners.
I, per favor, accepteu critiques i altres punts de vista diferents.
Es positiu debatre i no aplicar eixe "pensamiento único" que comença a donar por en Bocairent.

Anónimo dijo...

¿Pensamiento único? Tú sí que dones por...
Si per cada cosa que fa l´Ajuntament hem de preguntar qué ha costat ANEM COMENÇANT: Festes, Fireta del Llibre, Assamblea de la UNDEF amb soparet inclós, etc, etc, etc Comença a SUMAR les DESPESES!!!

Anónimo dijo...

No dic qui soc perque no vullc que el meu jefe em pegue la bronca, pero m'agradaría que tot aquell-lla que crititica en plá anónima eu fera dien qui es, aixina se li podría tindre mes en comte, ja que per a mi queansevol opinió anónima no es mereix cap respecte ni consideració.

Anónimo dijo...

Especialment si no concorda en les teues idees.
Mereix el teu comentari respecte i consideració? O el teu nom de pila es "Anónimo dijo..."?

Pd.- No paga la pena seguir debatint i analitzant.
Tot ha estat molt be, tot ha sigut molt bonic, enhorabona per a tots, una besaeta als promotors i, en fi, a seguir així.
Hala! Per a vosaltres la bicicleta.

Anónimo dijo...

a vore: si cada cosa que es faja en el poble l'hem de criticar anem apanyats...sempre qeixanse dels diners de les activitats...pero segur que NINGÚ dels que les critica meneja el cul per a fer alguna cosa que puga ser interesant per al poble....menys criticar i mes apreciar les coses que fan per nosaltres ja q nosaltres no fem res

Anónimo dijo...

Je je, A mi también me gustaría conocer quien expresa las opiniones o críticas, por cierto donde se puede recoger la bicicleta?

Anónimo dijo...

mariano , eres un crak del photoshop. esta molt currada la foto,pero pujant damunt de algo... menys feina

Anónimo dijo...

Ningú ha críticat, tan sols s' ha preguntat per el preu, estic totalment d' acord amb aixó del pensamiento único,no podeu acceptar que és pregunte per les despeses d' una activitat?

Anónimo dijo...

preguntar es una cosa i el que fa la gent per aci es altra...Perque esta clar que ho hem pagat entre tots pero hi ha moltes families ,molts pares als que els ha sigut de gran ajuda aquesta conferencia...perque hui en dia els xiquets estan massa rebels....i em pareix una de les millors coses que podria haver proposat la universitat de pares o l'ajuntament (perque no se cert qui ho ha fet)

per aixo volia donar l'enhorabona als organitzadors d'aquest acte i animar a fer mes conferencies i mes activitats que puguen ajudar als pares del nostre poble
un salut

Anónimo dijo...

No entenc com un anónim critica al altre anónim, jo pense que lo normal seria no admetre anonims en els blogs, ni en favor ni en contra. Crec que la opinió de cadascú es bona i ajuda a clarificar coses, no
hi ha perqué avergonyir-se de donar la pròpia opinió.
Perdoneu si el valencià meu no es perfecte.
Ànim, Mariano segueix la teua tasta en bé de Bocairent.

Anónimo dijo...

Perdoneu,soc José Llorca Casasempere el del anterior comentari, peró per mes que l'intente no aconseguix que apareixca el meu nom.