Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 3 de abril de 2010

Divendres Sant 2010

Una de les celebracions més importants a Bocairent, dintre de la Setmana Santa, es la Processó del Sant Soterrament, la qual any rere any, va incrementant la seva participació, i enguany, no sé si per la crisi o perque Bocairent s'ha consolidat com un dels llocs turístics de l'interior, hem pogut vorer els carrers plens de gent per tot el trajecte de la processó.
A Bocairent no hi han germandats o confraries encarregades de portar els passos que hi participen, son les filaes de les festes de moros i cristians les encarregades de dur-les.
Enguany, La Dolorosa ha estat d'estrena, ja que la Filà de Moros Marinos ens hem encarregat de fer-li nou el vestit que tenia deteriorat.
El Pas del Crist Crucificat, que els darrers anys s'encarregaven de treure els Majorals de Sant Agustí, aquest any ha estat portat pels membres de la Junta de Festes, a petició de la parròquia en vorer que els Majorals no n'eren prou.
Processó del Sant Soterrament 2010

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Per què tanta veneració a una estatua inanimada si després no hi ha amor pel proïsme?

Espere respostes. Moltes gràcies per la vostra atenció.

Anónimo dijo...

A la teu pregunta et dire que no es qüestió de veneració a una estatua, la fila trau el pas de la Dolorosa i aquesta estava en unes condicions deploraves, i si es fa un acte i es participa en ell s'ha de fer amb dignitat i per la qual cosa se li ha fet un vestit nou i si la filà decideix participar hi, es fà però amb la dignitat suficient.

Anónimo dijo...

la veneració,a esa estatua para ti no sicnifica nada pero a los demas muchas coas,el amor al projimo seras tu el que no lo tienes pero no juzges a los demas.

BB dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.