Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 5 de enero de 2010

FESTASA - Sopar de Nadal i Cap d'Any 2010

Dissabte a la nit, després de la presentació del llibre de dolços de la filà de Moros Marinos, els i les membres de l'Associació Cultural FESTASA, celebravem el tradicional sopar nadalenc, aquest any, a la casa dels nostres socis i amics Enriqueta i Llorca.
Al sopar estavem tots, no hi va faltar ningú, i la vetlada va estar molt entretinguda, a més de servir per tal de fer balanç de l'any acabat, així com per a fer previsions per al futur.
De l'any que acaba, destacar el premi aconsseguit per Pepe Llorca a la primera edició dels premis 9 d'octubre de Bocairent, o la realització de l'audiovisual del 150 aniverssari de les festes de moros i cristians, que es va projectar ahir diumenge.
FESTASA - Sopar de Nadal i Cap d'Any 2010

2 comentarios:

Llorca dijo...

Aprovecho el blog más popular de la Comunidad para dar las gracias a todos los componentes de FESTASA.
En realidad pertenecer a este grupo es un regalo. Hay momentos de mucho nerviosismo, también de trabajo pero todo queda compensado en momentos como el de esta cena de "FIN DE CURSO" que nos hace olvidar esos momentos de tensión en los trabajos del audiovisual, y que una vez visto en el Preludi Fester quedamos totalmente satisfechos.
Agradecer desde aqui a las sufridas féminas que aguantan carros y carretas con nosotros porque sin su apoyo Festasa no sería lo que es.
Finalmente dar las gracias a todas y a todos por vuestra amistad. Ver el comedor de nuestra casa repleto con todos vosotros es un auténtico regalo navideño.
Feliz 2010 Enriqueta y Llorca.

Xavier Pascual i Soler dijo...

Llorca...eres un crack...menut discurs t'has espolsat...Enhorabona i gràcies a tú i a Enriqueta, per tot.