Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 5 de enero de 2010

La Filà de Moros Marinos, presenta el Llibre "Ametla Farina i Oli"

Aquest dissabte dia 2 de Gener, i a la seu del nostre maset, la Filà de Moros Marinos vam fer la presentació del llibre "Ametla, Farina i Oli", Receptari de dolços tradicionals i poemes de Sergi Gómez i Soler.
Aquest llibre vol donar a coneixer la relació gremial de les filaes, i concretament la nostra, a la qual pertanyien tots els panaders, llenyaters i moliners del nostre poble.
L'acte estava enmarcat dintre de les celebracions del 150 Aniversari de les nostres festes de Moros i Cristians,.
El Maset es va omplir de gom a gom, amb els presidents i presidentes, capitanes, capitans, alfereç de les distintes filaes, així com nombrosos components de la filà i amics, entre els quals vull destacar als col.laboradors de les panaderies locals i la pastisseria Gràcia, Mª Amparo Reig i Mercedes Puerto, Juanjo Alcaide, Vicent Ramón Pascual i José a. Bernat, també estava Mª Josep la Presidenta de l'IEVA, Amparo de ACULLIBER, FESTASA al complet, el president del Centre d'estudis locals Josep Villarrubia, entre altres.
A la taula, estaven la nostra presidenta i alma mater de la edició, Carmen Doménech, Sergi Gómez, autor dels poemes i escrits del llibre, el President de la Junta de Festes Vicent Silvestre, i com no, l'Alcalde de Bocairent, En Josep Vicent Ferre.
L'enhorabona a tota la Filà per aquesta magnífica edició.
Presentació del Llibre de Dolços - Moros Marinos 2010

2 comentarios:

Anónimo dijo...

La enhorabona per la publicació
d'aquest llibre
Un 10 per a tota la filà

Anónimo dijo...

Gràcies per un llibre tan dolç