Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

viernes, 6 de febrero de 2009

La festa ja s'ha acabat

Huí dia de L'Eixabegó, acaben unes festes a les que podem qualificar com familiars, ja que al celebrar-se entre setmana, no hi ha hagut massa gent pel carrer.
Son molts els qui treballen o estudien fora de Bocairent i tenen problemes per tal de conciliar la feïna o els estudis amb la festa, fins i tot els qui treballem al poble, que cada vegada ens es més dificil poder tenir vacances tota la setmana. Esperem que l'experiència d'enguany ens faça reflexionar i estudiar el canvi de la festa als caps de setmana.
L'oratge ha estat prou bo, encara que el dia de l'Entrà vam tenir uns moments de plutja que feien perillar la desfilada, però el tribunal de les aigues que s'havia creat davant el perill que ploguera, va saber actuar i va agafar decisions que s'ha demostrat que van ser les més adequades, i al final l'acte va acabar bé per a tots.
Aniré penjant els albums de fotos per dies, per tal que aneu vejent tot el que ha passat a les ja acabades festes de Sant Blai 2009.
L'enhorabona a tots i totes les capitanes, capitans i alfereç, als ambaixadors, en especial a Pepe Villalta, que ha estat magestuos en la seua interpretació després de 50 anys exercint aquest càrrec. També agraïr al President de la Junta de Festes i als seus components, la seua tasca durant tot l'any per tal que tot ixca bé.

L'Eixabegó


Santo Cristo


Moros i Cristians


Sant Blai


L'Entrà


Les Caixes 2009


L'Acapte

7 comentarios:

Anónimo dijo...

mariano perdona que et rectifique pero la junta de festes o el gabinet de crisi no va estar ala altura ens banyarem com a sapos i de la junta ni flores.que vergonya

Anónimo dijo...

jajaja la vergonyua que dones tu dient aquestes tonteries...si no volies banyar-te no haver eixit!!perque ningú t'obliga!així que no vingues remugant de la junta per aci..va ser una penga que algunes carosses no pogueren eixir per l'aigua i es normal per que els xiquets es millor que no es banyen pero encara que va ser una entrà curta i ràpida va estar molt be!i jo personal ment que s'haguera fet eixe dia perque si lageren aplaçada posiblement no haguera pogut estar!la labor que esta fent la junta es admirable perque ells estan fent una feina molt laboriosa per a que les festes vagen avant!aixi que si no estas d'acord en la seua labor entra a formar part de la junta i despres parla..per ccert mariano moltes gracies per penjar les fotos la veritat es que estava esperant a que les penjares...a pesar del mal temps que em tingut en alguns moments an sigut molt bones festes

Anónimo dijo...

Sigam positius amb el títol.

"Comencen les festes de 2010"

Anónimo dijo...

Estic totalment d' acord amb el primer comentari, la Junta de Festes no va estar a la altura el dia de l' Entrà, el bàndol cristià, però sobretot,granaders, contrabandistes i suavos es van banyar moltíssim i també els músics, si l' hagueren aturat una horeta, la gent no s' hauria banyat i tot haguera eixit millor, però, es van equivocar i deurien reconèixer els seus errors, el segon comentari és algú de la Junta de Festes claríssimament, si està content, jo com a fester no ho estic gens. No entenc encara que va fer el gabinet de crisi i on estàven quan diluviava i ningú va parar l' Entrà.

Anónimo dijo...

Dons si no estas d acort entra a formar part de ella i tindrem ocasio de poder criticarte a tu tambe, val?o a tu el que t agrada es criticar?molta boqueta i despres res de res...vergonya hem donaria a mi dir el que esteu dient,colla de impresentables...Ah!!!!jo no soc de la junta...

Anónimo dijo...

En referència a l' últim comentari, dir que la persona que l' escriu, no te gens d' educació i que es posa en evidència amb les seus paraules fora de tò. El que jo he dit, és simplement un comentari i una opinió de molts dels festers que allí estàvem, i les persones que no accepten opinions diferents a les seues, són uns intolerants, com la persona que escriu l' últim comentari. Sóc molt respectuós amb la Junta de Festes, però pense que no va estar gens encertada la seua decisió en el dia de l' Entrà.

Anónimo dijo...

jo he escrit el segon comentari i sols volia dir que jo no soc de la junta!a tambe volia dir que encara que no siga de la junta comprenc que tot no puga eixir a la perfeccio i dir tambe que massa fan tractant que tot vaja be.i no hem de criticar per criticar perque si el poses en el seu lloc comprendrem mes d'una cosa.aixi que de la meua part magradaria felicitat la junta de festes per el carrec tan important que fan i apart felicitar tambe a la junta de cada filà que encara que no ens adonem treballen molt per cada comparsa!bueno era aclarir que jo no forme part de cap junta...