Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 13 de septiembre de 2008

Hotel Maset Ferrero - (Maset del Giner)

Ahir de vesprada va quedar inaugurat l’hotel Maset Ferrero, que el teniste d’Ontinyent ha ha construït a Bocairent. Jo m’he quedat esperant la invitació, però es veu que hi ha hagut problemes i no m’ha aplegat a temps. Sort que la companyera Maria Reig va estar convidada i m’ha passat unes fotos. Gràcies Maria.
A l’acte d’inauguració acudiren, a més d’una representació empresarial de Bocairent i Ontinyent, tenistes com David Ferrer i Feliciano López, l’exteniste Albert Costa, el jugador del Valencia Carlos Marchena i el delegat de l’equip Boro. Gent ddel motor com ara el pilot Sete Gibernau i la pilot de Fòrmula 3 Carmén Jordà.

També estigué Ferrero rodejat de gent del seu entorn, com Antonio Martínez Cascales, soci i entrenador de Joan Carles. No va faltar la presència de la Conssellera de Turisme, N’Angèlica Such, i de l’alcalde de Bocairent, En Josep Vicent Ferre i Dominguez, quevan dir unes paraules als assistens.

La vetlada va estar amenitzada per varis grups musicals.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Mariano, per què has llevat tots els comentaris ??
Només hi havien dos o tres, que no tenien res a vore sobre el tema.
Gràcies i segueix així en la teva tasca informativa.

Mariano-Bocairent dijo...

Els he borrat perque faltaven al respete de una familia amiga meua amb nom i cognoms, quan qui els ha fet no ha donat la cara i s'ha amagat en l'anonimat.