Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 11 de enero de 2014

LXX Concert de Música Festera - Bocairent 2014

LXX Concert de Música Festera

Aquesta vesprada, l'AUM Bocairent ens ha oferit un magnífic concert de música festera al Teatre Avenida, i que enguany complix la seua LXX edició. Una vegada més han col.laborat els dolçainers de l'Aljub, huí representats magníficament per Manel Delgado i Ricard Alcaraz, que han participat en tres de les peçes del concert, la marxa mora "Martí Ximanà" de Francisco Valor Llorens que ha estat dirigida per l'autor, així com la marxa cristiana Almogàvers, sang i ferro i la marxa mora Kike el Gallo, aquestes dos de José Rafael Pascual Vilaplana, que també les ha dirigit.
Vicent Casanova, també ha dirigit a la banda en la interpretació de la seua marxa mora "Dos Marins", composada per a Juan Santonja i Vicent Vicedo.
Tant els tres directors convidats, com el director titular Josep Vicent Moltó, han mostrat el seu gran nivell musical, dirigint a l'AUM Bocairent en aquest concert, però em permetreu que declare la meua passió per José Rafael Pascual Vilaplana, que desde la primera vegada que el vaig vorer dirigint a La Xafigà de Muro amb la col.laboració de La Unió Musical de Muro, allà per l'any 1993, quan presentaren el seu primer Cd "La Xafigà, Moros i Cristians", vaig quedar prendat de la seua manera de dirigir.
Enhorabona a l'A.Unió Musical Bocairent i al seu director pel magnífic concert i per la celebració aquest any del seu 90é aniversari.

No hay comentarios: