Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 10 de noviembre de 2013

Festa del Panellet dels Moros Marins de Bocairent

Al mes de Novembre, La Filà de Moros Marins de Bocairent, comptem amb una gran varietat d’actes que començen el mateix dia 1, amb la tradicional assemblea general del “Crit de Festa”, on a més d’altres temes a tractar, es fala crida per part del President al components assistens, a la que aquestos contesten amb el crit de “ Festa Avant”.
El dia 3 és el que celebrem la festa del nostre Panellet, amb la Missa d’acció de gracies, repartiment dels panellets i aperitiu al nostre maset.
El dissabte 9, va ser el dia de la gran festa, sopar al maset, amb l’assaig de la cançoneta d’enguany, escrita per Mª Carmen Llobregat per a la seua germana Lourdes, la nostra Capitana ie ie per a les festes de 2014, i del Cant del Marinero. Després de sopar i assatjar, gran desfilda i en arribar a la plaça, Cant i Ball del Marinero, amb Juan Santonja “Tarsàn” com a solista. Una vegada finalitzat, tots cap al maset, amb l’acompanyament de la cançoneta de “La Manguera”, i una vegada allí, gran festa per a joves i majors.
Ara si que ja han començat les festes.
Panellet Moros Marins 2013

No hay comentarios: