Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

viernes, 20 de septiembre de 2013

Marcos Cantó i Ana Sandoval, representen l'obra "ANGOIXA" a Bocairent


Diumenge 6 d'octubre a les 19.30 en el Teatre Avenida de Bocairent, dintre de la programació de la festa del 9 d'Octubre, en posarà en escena l’obra de teatre "ANGOIXA", escrita i dirigida per Marcos Cantó i interpretada per Marcos Cantó i Ana Sandoval.
És una obra molt actual amb un tema social important com són les addiccions, qualsevol persona podrà veure reflectit de forma real el problema en qüestió, tothom que ha patit coses semblants es veuen de seguida reflectits i els que no ho coneixien de primera mà doncs aleshores veuen que és un problema més greu del que en un primer moment pensaven.
Fins on series capaç d'arribar per sentir més emoció, més adrenalina, més risc? O millor dit! Fins on estaries disposat a arriscar, a perdre, a angoixar-te de forma que res t'importe per poder sentir totes eixes emocions una vegada més? Fins on? Mai ho sabrem amb certesa, ni tampoc tot el mal que podem fer al assumir-ho.

Angoixa reflectix de forma real eixa veritat de la que mai som conscients i mai imaginem quan creuem la realitat amb la irrealitat i ens deixem portar per les nostres emocions més arriscades.

Tràiler d’Angoixa

Entrevista a Marcos Cantó I Ana Sandoval
Vídeos del periòdic digital ‘Página66’

No hay comentarios: