Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 7 de abril de 2012

La Setmana Santa a Bocairent

Cada vegada som més els qui passem la setmana santa a Bocairent. La crisi econòmica que estem sofrint, fà que cada vegada més bocairentins i bocairentines, decidim passar aquestos dies al nostre poble.
A més dels actes que tots els anys es preparen per a celebrar aquesta setmana, enguany tenim un aconteixement que fà més especial aquestos dies, i es que enguany tocava la representació del Pas de l’Hort, a la que un any més, he tingut el plaer de col.laborar.
També enguany hem pogut gaudir d’una exposició que l’amic Pepe Llorca, amb la col.laboració de Festasa, ha preparat amb motius que ens apropen a la setmana santa, exposició que paga la pena anar a visitar a la casa abadia.
La processó del sant soterrament, va consolidant-se com un dels actes més participatius dels qui se celebren a Bocairent.
Agraïr a totes i a tots els qui han fet possible la representació del PAS DE L’HORT, però en especial al seu director José García, que s’estrenava com a màxim responsable de l’obra, i que ha estat a un grandísim nivell, s’ho ha treballat molt i l’èxit d’anit se li deu en un gran percentatge a ell.
Últim assaig - Pas de L'Hort 2012

Exposició Pepe Llorca, Mirades a La Setmana Santa 2012

Processó del Sant Soterrament - Divendres Sant 2012

El Pas de L'Hort per dins

No hay comentarios: