Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 2 de octubre de 2011

Conferència de Cristina Almeida a Bocairent

Ahir dia 1 d’octubre de 2011, dia en que es complia el 80é aniversari d’aquell 1 d’octubre de 1931, al que Clara Campoamor defensava a les Corts Espanyoles el dret de les dones a votar, dret que es recolliria a La Constitució de 1931, a Bocairent poguerem comptar amb la presencia de l’advocada i política CRISTINA ALMEIDA, qui ens va oferir una conferència al voltan d’aquesta efemèride.
Cristina Almeida ens va parlar de les seues vivències, fent un repàs a la participació de les dones durant la transició a la democràcia espanyola.
Cristina Almeida exerceix com a jurista des del 1966 i durant el franquisme va exercir la defensa de treballadors i de presos polítics. A més, la seua trajectòria política comença el 1979 a l’Ajuntament de Madrid com a regidora pel Partit Comunista; posteriorment va ser diputada al Congrés per Izquierda Unida, diputada autonòmica a la Comunitat de Madrid pel PSOE i senadora. La seua activitat pública està marcada principalment pel feminisme i la lluita pels drets de les dones; qüestió que la va portar a participar en les conferències mundials organitzades per Nacions Unides el 1985 i el 1995.
Cristina Almeida a Bocairent

No hay comentarios: