Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 17 de octubre de 2010

V Mostra d'Artesania i Tradicions - Bocairent 2010

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Bocairent la cinquena edició de la Mostra d'Artesania i Tradicions, la qual ha estat un gran èxit de participació a totes les activitats que s'han dut a terme.
Destacar l'acondicionament de l'Hostal, on a més de poder degustar menjar típic de la nostra terra, hem pogut vorer la recreació històrica que ens ha preparat Luís Norato, amb la matança del porc, les quadres plenes d'animals i una de les habitacions de l'hostal.
També destacar les diversses actuacions com la del Cardaors, La Publicació infantil, Els Cabolos, Els Dimonis Darrere la Vila, El ballet d'Esther i l'Aljub, la Rondalla o a Dani Miquel en concert.
En fi, com he dit abans, ÈXIT en la organització.
V Mostra d'Artesania i Tradicions - Bocairent 2010

3 comentarios:

José Llorca dijo...

Mariano enhorabona, un reportatge molt complet i ben fet, tindrem que demanar que sigues anomenat repoter oficial de Bocairent (que ja ho eres sense dubte.) Gràcies a la teua tasca, moltes persones impedides i altres que resideixen fora, poden gaudir dels esdeveniments locals que tu immediatament penjes al teu blog.

latonga dijo...

Totalment d'acord

Anónimo dijo...

Mariano,grasies per la faena que fas desinteresadament y que ala gent que no estem al ploble per motius de faena mos ve de maravilla estar informat