Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 11 de mayo de 2010

Adeu a una gran dona, adeu a Empar Granell

Dissabte de vesprada, quan després de passar tot el dia al barri de la Mare de Déu dels Desemparats, anava al maset dels Moros Marinos a sopar, m'assabentava, de boca de la meua amiga Carmen Domenech, de la mort de Empar Granell.
Va ser una de les persones fundadores de l'entitat Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua i presidenta de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, que ha organitzat des de la primera totes les Trobades d'Escoles en Valencia de la comarca.
Jo la vaig coneixer justament a la XIII Trobada celebrada a Bocairent,a l'Abril de l'any 2000, i de la qual formava part de la comisió organitzadora, com a membre de l'AMPA del col.legi.
Era una dona de les que no et deixa indiferent, de les que trasmeten una força per lluitar i defensar la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres tradicions com a poble.
Gràcies per haver-te conegut.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta és una gran pèrdua.
Empar era una gran mestra que utilitzava quantitat de recursos amb els més menuts i sempre tenia èxit, fins i tot a l'hora de contar contes als més majors.
Descanse en pau.

Anónimo dijo...

Gracies Mariano per recordar a Empar. Fou una gran mestra, però va ser una gran lluitadora per l'ensenyament en valencià i per la renovació pedagogica, sobre tot en infantil.
I per a mi fou una gran amiga, en cada conversa que teniem sempre aprenia algo, mai la vaig veure desencantada, sempre anava cap al futur. Hui he contat un conte als meus alumnes i pensava: ha faré també com ella els contava?
Estar en l'escola front als xiquets i xiquetes fant que la recorde a totes les hores.
Soc Carmen Domenech, no m'agrada l'anonim i no se com es fa per a que no eixca.