Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 15 de marzo de 2010

L'ASSEMBLEA DE LA UNDEF BAT RÈCORDS DE PARTICIPACIÓ

L'Assemblea Nacional de la UNDEF, celebrada a Bocairent aquest cap de setmana passat, bat el rècord d'assistens i de participació, havent-se acreditat a la mateixa, 45 poblacions que celebren festes de moros i cristians.
A l'Assemblea, cal destacar l'ingrés en la UNDEF de la població veïna i amiga de Banyeres de Mariola, que després d'uns anys, torna a formar part d'aquesta associació, de la qual cosa ens alegrem, benvinguts de nou.
També es varen aprovar el balanç de comptes de 2009 i el pressupost per al 2010, així com la memoria, també ens van informar de la digitalització que s'està fent de l'arxiu musical de les poblacions associades, i que ja està accesible a la web de la UNDEF.
Destacar la gran assistencia de gent a tots els actes programats, i la qualitat dels mateixos, com ara el concert de l'Aljub, el Castell de Focs o les visites guiades per als acompanyants dels assembleistes.
Aquesta assemblea, podem dir que ha estat un més que digne colofó per a la celebració del 150 aniversari de les nostres festes.
Ara li toca el torn a la població de Novelda, que serà la propera amfitriona de l'assemblea per a l'any vinent, i que va replegar el testic de Bocairent per mitjà del seu alcalde, la regidora de festes i el president de la Junta de Festes d'aquesta població alacantina.
Assemblea de l'UNDEF a Bocairent. Recepció, concert i sopar


Assemblea Nacional de l'UNDEF a Bocairent i dinar de germanor

No hay comentarios: