Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 2 de marzo de 2009

Orestes Regal - Un mestre eixemplar

Orestes Regal, gallec de naixement i bocairentí d'adopció, mestre de professió i de vocació, s'ha jubilat.
Lluny queda aquell curs del 74-75, quan Orestes, tutor del curs de 8é de EGB en la seua primera promoció, ens animava a realitzar aquell primer viatge de fi de curs i el que és més important, a aconseguir fons per a poder-lo realitzar. D'ell va nàixer la idea del periòdic escolar "PALESTRA", que tan bons records ens porta a la memòria.
Orestes que va vindre de molt jove, ha quedat junt amb tota la seua família molt vinculat a Bocairent, involucrant-se de ple en la festa, en l'esport i en altres aspectes de la nostra vida quotidiana.
L'enhorabona Orestes per la teua jubilació.
Els seus companys de professió li feren dissabte passa un mesescut homenatge.
Orestes Regal

3 comentarios:

Xavier Pascual i Soler dijo...

Enhorabona, D.Orestes:

Els que com jo hem tingut la sort de tindre'l de mestre, estem orgullosos d'un mestre que ens va ensenyar molt i amb qui vam estar des de primer d'EGB fins 8é d'EGB...com deia la cançó "Toda una vida...". Encara recorde una cançó que ens va ensenyar el primer any "Coco era un águila muy fuerte, que nunca tuvo rival...un día fue al gallinero, con intención de comer...pero era tan fuerte el gallito, que quedó sin espolores...cocorococompañero, te has quedado sin plumero, y ahora vas cacareando, y ahora vas cacareando como el gallo...". Esta és una de les cançons que ens va ensenyar, a més de moltes coses que ens ha ajudat a créixer a l'escola i al carrer. També recorde expresions seues com: "machotillo", "estás hecho un hacha", etc...
Per tot açò i per molt més que no podria resumir en tan poc espai: D. Orestes, moltes gràcies per tot. Gràcies també pel teu exemple d'integració al poble, perquè cal no oblidar que tot i els teus origens gallecs (Chantada), t'has integrat perfectament al poble: escola, club de tennis, filà d'Espanyoletos.
Enhorabona per la teua jubilació!.

Anónimo dijo...

www.autoviavillenamuro.com

Anónimo dijo...

ORESTES DIRECTOR