Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 18 de enero de 2009

Homenatge a José Asensio Momparler - 50 Anys d'Ambaixador Cristià

Ahir dissabte 17 de gener, la Filà d'Espanyoletos li va retre un merescut homenatge a José Asensio Momparler, amb motiu del seu 50 aniversari com a Ambaixador Cristià. Els Moros Marinos, aprofitan que Pepe Villalta va pertànyer a la Filà durant els seus any de joventut,es va adherir a l'acte, i mijançan la seua Presidenta Na Carme Domenech Bosca, li van fer entrega d'una rèplica de la seua Bandera. L'Ajuntament de Bocairent i La Junta de Festes a Sant Blai, també es varen adherir i li feren entraga d'ún quadre. L'acte va estar molt ben presentat per l'Espanyoleto Rafael Molina Sempere.
També es va projectar un emotiu audiovisual preparat per la família de Pepe, que es va involucrar de plé en l'homenatge i per la Junta de la Filà d'Espanyoletos.
L'acte es va concloure amb la interpretació d'una part de l'ambaixada, a la que Pepe va fer el seu paper d'Ambaixador Cristià des de dalt de l'escenari, i des de baix feren el paper d'ambaixador moro quatre dels ambaixadors que es van compartir parlament amb ell durant aquestos 50 anys, els quals li entregaren també un detall.
Vull donar-li l'enhorabona a Pepe per aquestos 50 anys d'Ambaixador Cristià (Jo no n'he conegut altre), i a Maruja i a tota la seua familia pel seu recolzament en tot.
També he dedonar-li l'enhorabona a la Filà d'Espanyoletos, per tota la preparació d'aquest acte, que va estar a un gran nivell. Al seu President Damián Sanchis ja li la vaig donar personalment anit.
Homenatge a José Asensio Momparler 50 anys d'Ambaixador Crstià

No hay comentarios: