Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 5 de junio de 2008

l'Exposició "La casa dels nostres iaios" ja ha tancat les portes

L'exposició "La Casa dels Nostres Iaios", ja ha tancat les portes, després de 17 dies d'apertura al públic i haver rebut la visita de més de 2000 persones, la majoria veïns i veïnes de Bocairent, tot i que ha rebut visites de llocs molt variats.
De l’enquesta que els organitzador proposaren als visitans, la dependència que més ha agradat ha estat la cuina, i la puntuació mitjana molt elevada en quant a la valoració general de l'exposició. Ha estat visitada per més dones que homes i entre els molts i diversos temes que han sugerit els visitants per a properes exposicions, destaquen el camp i els masos, el tèxtil i els jocs i joguets antics.
Des de l’organització, es valora molt positivament l'acollida que ha tingut l'exposició per part del públic i s'agraix a totes les empreses, entitats i particulars que han fet possible que esta exposició haja estat un èxit, la seua col.laboració, així com a tots aquells que l'han visitada i a l'Ajuntament de Bocairent per la seua necessària i important col.laboració i patrocini.
Els últims visitans que va rebre la casa dels nostres iaios, foren 3 dels seus amos que aprofitaren el tancamen, per tal de replegar les claus de la casa.
Tancament de l'Exposició La casa dels nostres iaios

2 comentarios:

Anónimo dijo...

¿¿podies posar el teu e mail per a enviarte una noticia mariano?? i si vols la poses.

Mariano-Bocairent dijo...

El meu correu es mferresilvestre@hotmail.com