Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 3 de abril de 2008

CONCERT DE PRIMAVERA 2008


Noticia arreplegada del Blog de Sergi Vanyó (blog molt interesant)
Ja està ací, una vegada més, el concert de primavera de l'Associació Unió Musical de Bocairent! Aquesta vegada contem amb la presencia de José Rafael Pascual Vilaplana com a director convidat. El concert serà aquest dissabte 5 d'abril a les 19:ooh en el Pabelló Municipal d'Esports de Bocairent. Aquest concert de primavera de 2008 serà un monogràfic de Johan de Meij, és a dir, totes les obres a interpretar són d'aquest compositor i director, que no opdrà assistir per compromisos al Carib.
El concert serà bastant emocionant perquè enguany fa 10 anys J.R. Pascual Vilaplana va dir adeu a la banda, però no per sempre, perquè sempre ha hagut un contacte i en aquesta ocació tornarà a dirigir l'Associació Unió Musical de Bocairent. Una de les ultimes obres dirigides per ell en la banda va ser Highlights from Chees, per tant, és una obra molt representant i emocinant, en el que respecta a José i a la banda. Ací us deixe Highlights from Chees:


I ací us deixe el programa del concert


CONCERT DE PRIMAVERA 2008


MONOGRÀFIC DE JOHAN DE MEIJ


PRIMERA PART


WINDY CITY OVERTURE…………………………….. (Obertura, 2006)

LOCH NESS.................................................... (Poema simfònic, 1988)

TINTIN, Prisoners of the Sun ……….Dirk Brossé, Arr. Johan de Meij(Suite del musical, 2001)


DIRECTOR: JORDI FRANCÉS-SANJUÁN


SEGONA PART

CONTINENTAL OVERTURE.......................................(Obertura,1997)MADURODAM....................................................................(Suite,1997)

HIGHLIGHTS FROM “CHESS”…......Björn Ulvaeus/Benny Anderson,Arr. Johan de MeijSelecció del musical (1993)


DIRECTOR CONVIDAT: J. RAFAEL PASCUAL VILAPLANA


No em queda res més que animar-vos a que aneu al concert que segur que valdrà la pena! I que serà un concert emocionant, amb música bona, amb directors de primera categoria i extraordinari!!

No hay comentarios: