Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 22 de marzo de 2008

Processó del Sant Soterrani a Bocairent

Hui he estat a la processó de Divendres Sant a Bocairent, la qual i com es tradicional s'ha celebrat gràcies a la participació de les diferents filaes, que hem contribuït al igual que els darrers anys, a que esta processó siga un poc més vistosa.
Al igual que quasi totes les filaes, els encarregats de treure els diferents passos, son les esquadres oficials de cadascuna d'elles, i aquest any, a la meua filà de Moros Marins, hem tingut per primera vegada en la nostra història, esquadra oficial femenina, i per aquest motiu,avuí ha sigut la primera vegada que les dones han tret oficialment a la Dolorosa.
Si he de qualificar aquesta participació femenina, diré que han estat, no a la altura, sino més alt, i es que han acudit "totes", cosa que no havia vist jo mai.
L'enharabona xicones.
Processó Divendres Sant a Bocairent

3 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Ja veig que t'agradat el diseny del cub.
Pero no pots negar que no controles la codificacio html/javascript.
Aixi que ja eres el quint bloc que porta el cub.

salva dijo...

Hola, soc Salva d'Ontinyent, i tal vega no em conegues, soc amic de Sergi i he conegut el teu blog per ell. Vullc donar l'enhorabona als bocairentins festers i no festers, per intentar mantindre els nostres arrels, en le que costa hui en dia i mes si es tracta de religiositat popular, es una batalla que tenim que lliurar i que guanyarem aquells que creem en que els nostres pobles tenen molta sabia, i ens han deixat molta llavor, el que quede ara es llaurar i plantar i que la llavor germine i ens duga nous fruits, pero aço ja depen de la nostra capacitat de convenciment sobre els demes. Salutacions!!