Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 13 de agosto de 2007

CAMPAMENT JUNIORS SANT BLAI - 2007 PUENTE DE RETAMA

Els xiquets dels Juniors m.d. Sant Blai de Bocairent, han passat 1 setmana de campament en el albergue Puente de Retama en Puebla de D. Rodrigo (Ciudad Real).
Ho han passat d'alló més bé. No han parat de fer activitats i la convivència ha sigut molt bona.
Desde ací, done en nom de tots els pares, l'enhorabona als monitors i ajudans per la seua dedicació desinteressada, ja que a més dels dies de campament, han passat molt de temps en la preparació, la qual cosa s'ha notat veient el resultat del campament.
El lema del mateig va ser "LA VOLTA AL MÓN EN 7 DIES", i viatjaren pels cinc continents i intentaren coneixer com es la vida a cadascún d'ells.
Els pares aprofitan la visita del diumenge (dia dels pares), vam organitzar un viatge per al cap de setmana.
El dissabte vam vorer Almagro( Corral de Comedias, Teatre Muicipal, etc.) i anarem a dormir a Ciudad Real. De matí abans d'eixir cap al campament, vam patir el terretremol que va tindre el seu epicentre a un poble de la provincia, i que enfonsà el sostre del Teatre Municipal que varem visitar el dissabte.
Desde allí anarem al Puente de Retama, on vam vorer als nostres fills i filles i participarem amb ells del joc final, el dinar i la missa d'acció de gràcies.






















No hay comentarios: