Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 29 de julio de 2013

Concert Fester - Festa del Panellet de La Junta de Festes 2013

Huí diumenge 28 de juliol, el Grup de Xirimiters i Tabaleters l'Aljub de Bocairent, sota la direcció d'En Jordi Sempere Azorín ens han oferit una magnífica vespreda de música al LXIXé Concert de Música Festera de la festa del Panellet de la Junta de Festes.
Al concert a més dels membres de l'Aljub, han col.laborat un grup de metalls de l'AUM Bocairent i el ballet d’Esther Balsalobre , així com Jaume Blai Santonja espinós, que ha dirigit la seua Marxa Mora “Naders”.
A l'acte també es va fer l'entrega de premis de les competicions i concursos que s'havien dut a terme amb motiu d'esta festa.
Del concurs de dibuix i pintura passaren a replegar els seus premis, tots el xiquets i xiquetes que van resultar premiats.
L'enhorabona a totes i tots.
Concert Fester Festa del Panellet de la JF 2013

Sopar de les Paelles - Festa del Panellet 2013

Continuant les celebracions de la Festa del Panellet de la Junta de Festes 2013, ahir dissabte, li tocava el torn al XVIIé sopar-encontre de les paelles.
Desde les 20:00 aproximadament, la plaça de l’Ajuntament anava acollint a totes i tots els cuiners que es disposaven a elaborar les seues respectives paelles, aquets any amb concurs inclòs (encara que eixe no va ser l’esperit que va moure aquest encontré).
Una vegada finalitzat aquest, es va realitzar la projecció del dvd de les Festes de Moros i Cristians a Bocairent de 2013.
El ambient va ser fabulós, i les paelles estaven totes molt bones. L’enhorabona a tots i totes els qui van col.laborar en l’acte.
Nit de Les Paelles 2013

domingo, 21 de julio de 2013

La música protagonitza el cap de setmana a Bocairent.

La música es la protagonista del cap de setmana a Bocairent.
La nit de divendres era el torn de la 2ª. Nit Musical que ha organitzat l’Ajuntament de Bocairent per mig de la Concejalia de Cultura. Un bon espectacle musical en un bell lloc, el Pouet de Sant Vicent.
2a. Nit Musical Bocairent 2013
La nit de dissabte, era el torn per a l’AUM Bocairent, en un magnífic concert a la Plaça de Bous, amb la música i la màgia de Disney.
AUM Bocairent - Concert Nit Disney 2013

lunes, 15 de julio de 2013

La Proclamació de La Clavariessa Major Infantil Neus Puig I Sempere

La vesprada – nit del passat dissabte 13 de Juliol, va tindre lloc a La Plaça de Bous de Bocairent, l’acte de la Proclamació de La Clavariessa Major infantil i de la seua Cort d’Honor, no havent enguany el càrrec de Clavariessa Major, segurament com a conseqüència de la greu crisi económica actual.
El mantenidor va ser Ricardo Reig Molina, que va estar a un gran nivell com era d’esperar, fent arrancar varis somriures i aplaudiments al públic assistent.
Per a tancar l’acte, El Grup de Danses Canyamars de Canals, ens va deleitar amb els seus balls i les seues cançons.

La Proclamació 2013

Nits Musicals a Bocairent


La Regidoria de Cultura de Bocairent ha programat dos vetlades musicals per als divendres 12 i 19 de juliol en sengles indrets del barri medieval de la localitat.
La veu de Marta Rodríguez i els violoncels de Gloria Aleza i de Rosa Hernández van ser els encarregats d’obrir el passat divendres el cicle, amb un concert compost per catorze peces d’autors com Carlos Gardel o els germans Expósito.
El proper divendres seràn les dos instrumentistes qui repetiran amb una proposta que contempla composicions dels mestres clàssics com Bach, Vivaldi o Mozart, entre d’altres.

1ª Nit Musical Bocairent 2013

viernes, 12 de julio de 2013

50 Anys del Centre Excursionista Bocairent

El Centre Excursionista de Bocairent, presentarà el proper 26 de juliol, un DVD conmemoratiu dels seus 50 anys d'existència.

sábado, 6 de julio de 2013

L'Acapte de Sant Agustí 2013

Huí dissabte, s’ha celebrat el dia de L’Acapte de Sant Agustí 2013, acte singular ens que els Majorals ens porten a casa el programeta d’actes i repleguen la voluntat dels veïns i veïnes, per tal de fer front a part de les nombroses despeses que la festa origina.
L'Acapte Sant Agustí 2013

Concert Societat Musical La Vila de Bocairent

Anit, dintre de la celebració del final de curs de La parròquia e Bocairent, La Societat Musical Vila de Bocairent, ens oferí un concert amb peces que ens convidaven a ballar, encara que el personal assistent no estaba massa per la llavor.
Concert Societat Musical Vila de Bocairent - Final de Curs de La Parròquia 2013

Presentació del Programa de Sant Agustí 2013

Ahir divendres, va tindre lloc l’acte de la presentació del programa de Festes en honor al Pare Sant Agustí de 2013.
L’acte va estar molt ben presentat per Yaiza Santonja, i l’encarregat d’anar desgranant-nos totes les aportacions de la revista, fou Vicent Satorres, qui ens motivà per tal d’adquiri-la i començar a fullejar-la.
La qualitat del programa d’enguany, s’ha vist reforçada amb una portada innovadora, alegre i molt descriptiva del que es sens dubte la nostra festa, i el seu autor es Cristóbal Aguiló, a qui li done des d’ací l’enhorabona, igual que a l’equip de redacció del programa, a La Clavariessa Major Infantil i a La Junta de Majorals.
Presentació del Programa - Sant Agustí 2013

Audició final de curs de l'escola de dolçaina i percussió de L'Aljub

Diumenge passat, els membres de l’escola de Dolçaina, Sac de Gemecs i Percusió de L’Aljub de Bocairent, varem oferir al públic assistent, la tradicional audició de fi de curs, amb una gran varietat d’obres.
La qualitat va ser molt bona en tots els nivells, però cal destacar sobre tot als nivells més avançats, amb unes interpretacións quasi magistrals.
Audició Final de Curs L'Aljub 2013