Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 30 de septiembre de 2007

FUTBOL FEMENÍ DE QUALITAT A BOCAIRENT




Ahir dissabte 29 de Setembre es va produir un fet històric a Bocairent en l'ambit esportiu, l'equip de futbol femení federat, va jugar el primer partit a Bocairent, contra l'equip de Tavernes de la Valldigna.
El resultat fou de 6 a 1 per a les xiques del Bocairent, un equip jove i amb molta il.lusió, i que va fer que la gradería del poliesportiu s'omplira de gom a gom, com feia temps que no s'havia vist.
Gràcies a Manel Delgado i al blog del motoclub per les fotos de l'equip.

Bocairent - V Festa de l'Esport 2007

Festa de l'Esport 2007


Ahir Dissabte 29 de Setembre, es va celebrar al maset dels Espanyoletos, la 5a. Festa de l'Esport de Bocairent.
Es varen repartir els guardons als millors esportistes dels diferents clubs esportius paticipants:
- Ricard Pascual Gandía pel Futbol Patronat.
- Miguel Ángel Auñón Sánchez pel Club de Karate.
- Vicent Ferre Tormo pel Club d'Atletisme.
- Salvador Pascual Balsalobre pel Club de Frontenis.
- Mila Satorres Verdú pel Club de Golf.
- Ximo Micó Pérez pel Club de Pesca.
- Benjamí Bernat Silvestre pel Club de Tennis.
- Martín Blázquez Calatayud pel Club de Bàsquet Patronato.
- Vicent Pérez Pascual pel Club Ciclista.
- Javier Torregrosa Ferre pel Club Deportivo Bocairent "Futbol".
- L'equip Aleví de Futbol Sala pel Club Deportivo Bocairent "Futbol Sala".
- Nicolas Terol Peidro pel Motoclub Nicogass.
- Jeronimo Beneito Ferre pel Club de Caça.
- Vicente Pablo Domenech Ferre de la Deportivitat.

Premi a la dedicació esportiva.
- Paco Colomer Pérez, en reconeixement a la seua llavor pel futbol, com a jugador i com a entrenador.
Premi a l'entitat col.laboradora:
- PERFIL 10, S.L.

Nominats com a millors esportistes locals:
- Club Esportiu de Futbol Sala Aleví.
- Yaiza María Santonja Francés.
- Pere Llobregat Castelló.
- Joan Asensio i Vanyó.


i la Guanyadora absoluta va ser.......

Yaiza María Santonja i Francés, per la excel.lent temporada realitzada amb l'equip de Bàsquet Ros Casares València. L'enhorabona Yaiza, Manolo i Mª Jesús, i com no al Bàsquet Patronato de Bocairent.

També reconeixer la llavor de l'Ajuntament, Vicent Sampedro i totes les entitats esportives en l'organització de la festa.

jueves, 27 de septiembre de 2007

Bocairent ja compta amb un equip de futbol femení

El Club Esportiu Bocairent compta amb un equip de futbol emmarcat en la 2a categoria regional femenina, grup 4t, i que jugarà contra poblacions com Xàtiva, Carcaixent, Enguera i Alginet, entre d’altres. La iniciativa nascuda a l'estiu des d'un grup d'una vintena de xiques, compta amb el suport municipal i del club Esportiu Bocairent, on s'ha integrat.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bocairent ha atés les peticions d’un grup de joves, en concret 20, que aquest estiu es van reunir amb el regidor i van mostrar el seu interés perquè s’impulsara un equip federat de futbol femení.
El blanc i el blau de l’equipatge del Club Esportiu Bocairent compten aquesta temporada amb un nou equip federat: l’entrenat per Isidro Borderia i Oscar Vicedo i integrat per vint joves. Una iniciativa que s’ha anat gestant durant els darrers quatre anys a les Jornades Esportives d’Estiu; així, en l’última edició del futbol 7 s’hi van inscriure set conjunts en categoria femenina.

La Lliga, que va començar aquest dissabte 22 de setembre, portà les jugadores a Aiora a enfrontar-se contra l’equip local en el primer partit de la nova temporada futbolística. El calendari es pot consultar a la web de la Federació Valenciana de Futbol.
El regidor d’esports ha declarat 'sentir-se gratament satisfet per haver fet realitat, per primera vegada a la localitat, la iniciativa d’un grup de xiques; així mateix ha agraït la implicació dels pares i de les mares, dels entrenadors i del Club Esportiu Bocairent' perquè hagen organitzat aquest equip i convida els seguidors a viatjar gratuïtament amb l’autobús, quan es jugue fora, i que acudisquen al camp de futbol municipal quan juguen a casa.

domingo, 23 de septiembre de 2007

Vídeo de la reunión de Antiguos comapañeros de la Universidad Laboral de Albacete

Comida de compañeros de la UNI Universidad Laboral de Albacete

UNI Universitat Laboral d'Albacete


Ayer dia 22 de Septiembre, fue un gran día, ya que nos volvimos a reunir unos 35 antiguos compañeros y amigos de la Universidad Laboral de Albacete, que tuvimos la suerte de poder convivir durante los años 1975-1980, mientras cursabamos los estudios de Formación Profesional en la rama de Electrónica.
Fueron unos años maravillosos, ya que la amistad que hicimos, fue de la que se arraiga en lo más hondo y no se pierde por mucho que los años pasen.
Los amigos Pepe Valero y Paco López Almendros nos prepararon un día estupendo, primero la reunión a las puertas de la Laboral, para poder ir saludándonos todos, después bienvenida por parte del actual director del centro y tres antiguos profesores, con visita a las instalaciones incluida, y para finalizar una magnífica comida de hermandad en un restaurande de Albacete.
Grácias a los organizadores y a todos los asistentes, y también al compañero Antonio Garcia Moreno de Churriana de la Vega (Granada), que no pudo asistir debido a la enfermedad que padece, pero que seguro que su mente estuvo presente con nosotros durante todo el día.

viernes, 21 de septiembre de 2007

Festival de Rock a benefici de l'Associació de malalts d'Alzheimer de Bocairent.


El proper dissabte 29 de setembretindrà lloc el 'Festival Inèdit', a la plaçade bous de Bocairent. Aquest festival està organitzat perl'Associació de malalts d'Alzheimer de Bocairent i comptaràamb les actuacions dels grups :
Sva-ters, The Skafeinats, RedRoja, Mal Abuso, Un entre tants, Voltor , Relliska, De lapata el matxo, i La Faraona
Les portess'obriran a partir de les 19h de la vesprada, i el preu de l'entradaseran 5€ amb una consumició.
Us esperem!

lunes, 17 de septiembre de 2007

Espanya perd contra Rússia la final de l'Eurobàsquet


Rússia ha guanyat el Campionat d'Europa de bàsquet masculí al vèncer aquest diumenge Espanya (60-59) a la final disputada a Madrid.La selecció russa ha guanyat Espanya, campiona del món i gran favorita al jugar a casa, gràcies a una defensa molt fèrria sobre els millors homes espanyols, Pau Gasol, José Manuel Calderón i Juan Carlos Navarro.Espanya ha arribat al primer quart amb un avantatge de 22-11, que no ha sabut conservar al final.Quan faltaven 24 segons, Espanya tenia un punt d'avantatge sobre Rússia, però el base J. R. Holden, nascut als Estats Units, ha marcat la cistella decisiva.Per davant a nou minuts del finalAmb possessió d'Espanya a falta de dos segons, Paul Gasol ha fallat el llançament final, que ha donat el títol a Rússia.Aquest és el primer títol europeu per a Rússia, després que la Unió Soviètica va guanyar 14 corones continentals.Després d'anar perdent durant tot el partit, Rússia s'ha posat per primera vegada al capdavant quan faltaven nou minuts per al final (51-49).El pivot Andrei Kirilenko, tot i rebre la seva quarta falta personal al final del tercer quart, ha liderat el seu equip davant dels espanyols amb 17 punts.Sisena derrota en una finalEls espanyols no han estat tan encertats com en ocasions anteriors; és el cas de Pau Gasol, que només ha marcat tres cistelles de dos punts sobre 12 intents, incloent-hi l'últim tir del partit.Campions del món el 2006, els espanyols han perdut la seva sisena final del Campionat d'Europa, després d'haver caigut el 1935, el 1973, el 1983, el 1999 i el 2003.

viernes, 7 de septiembre de 2007

20é Aniversari de Boda

Pareix que va ser ahir, però aquest dimecres 5 de Setembre de 2007 Ange i jo, hem fet 20 anys de casats y crec que es un aconteixement que havia de inclourer al blog.
La veritat es que no sé que posar i no m'agradaria resultar cursi, però he estat buscan alguna poesia i he trobat aquesta que m'ha agradat molt.


EPÍSTOLA1 PER A UNES NOCES2*


Aquesta carta, que haurà de ser llegida,
no és de debò per ara, que és per més tard,
per al dia incert quan despertem a l’alba
perquè el son i el somni que descansa el cos
no pot seguir descansant-nos3 de la vida.
Vull que llavors recordem, dolç per l’enyor,
l’encontre —juguesca4 oculta del destí—,
els dubtes, la perplexitat, la sorpresa,
el voler i l’atzar que ens han dut aquí.
Vull que llavors recordem, amb un somrís,
les petiteses on la felicitat
s’atarda5 com un gat dròpol6 a la falda:
la tendresa en els menjars i els alcohols,
els llibres, amics, espectacles que no
sempre és fàcil d’estimar i de compartir.
Vull que aleshores recordem, sense esforç,
el que hem anant aprenent, com infants, dia
a dia: la placidesa de l’abraçada,
la seducció dels mots i el confort callat
d’anar creixent en uns temps que són els nostres
perquè hem volgut acceptar-ne les tristeses,
les passions, l’espai fosc i el lent oreig7
càlid del repte amable de viure junts.
(L’edat d’or, 1983)

FRANCESC PARCERISAS
(Begues, 1944)
_________________________
1 Carta. 2 Bodes (de plata, d’or, ...). 3 fig. Fent-nos despreocupar. 4 Aposta. 5 Entreté. 6 Gandul. 7 Vent suau.
_________________________
* A la manera d’una epístola moral, el poeta s’aconsella per quan ja no hi haja massa temps per gaudir de la vida, i pensa en allò que podrà ser el record: la bondat de les coses menudes, el menjar, els llibres, la seducció de les paraules...



Aci va una foto de tota casa, Ange i jo, i el millor que hem fet en aquestos vint anys, les nostres filles Elsa i Celia.

domingo, 2 de septiembre de 2007

Video dels Correfocs



Correfocs de Sant Agustí 2007 a Bocairent.
Dimonis de Darrere la Vila.

CORREFOCS DE SANT AGUSTÍ

Ahir dia 1 de Setembre, va tindre lloc el XII correfocs Festes a Sant Agustí a càrrec dels Dimonis de Darrere la Vila de Bocairent.
Cal destacar que s'han tornat a despenjar des del campanar i la participació d'un faquir tirant bocanades de foc. La resta espectacular, com sempre.
Correfocs Sant Agustí 2007